Selecteer een pagina

Ben je yogadocent en wil je een professionele coach worden? Wil jij leren hoe je de yogakennis en kunde kunt toepassing tijdens je coachgesprekken? Geloof jij dat persoonlijke groei ontstaat vanuit een constante en bewuste verbinding met de vier niveaus van Zijn: fysiek, emotionele, mentaal en spiritueel?

Dan kan je je nu opgeven voor de opleiding De Yoga Coach!

De basiselementen:

  • Coachvaardigheden;
  • Communicatietechnieken (NLP);
  • Coachen vanuit het Multi Dimensionaal Systeem;
  • Chakra Psychologie;
  • Ademtechnieken;
  • Meditatie en visualisatietechnieken;
  • Systemisch werk (basis).

Anita Tamming is 8 jaar lang opleider geweest bij de ‘SchoolvoorCoaching’ waar ze de opleiding ‘Coaching voor Professionals’ heeft gegeven. Naast 20 jaar ervaring in yoga, chakra psychologie en Mindfulness is het tijd voor een unieke Yoga Coach opleiding waarin ze graag haar kennis overdraagt aan yogadocenten die passie hebben voor persoonlijke begeleiding.