'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

WORKSHOP Adem & Extase – De helende Kracht van de Adem

De focus

In deze workshop richten we ons op de helende kracht van de adem die plaats vindt op zowel  fysiek, mentaal, energetisch als emotioneel niveau. De ademtechniek van deze workshop – Bewust Verbonden Ademen – helpt je om blokkades op elk van die niveau’s te doorzien en los te laten. De mate van het toelaten van de stroom van levensenergie, opgewekt door de ademtechniek, staat gelijk aan de mate waarin je (spirituele) heling ontvangt. Je herstelt het contact met je Natuurlijke Ademhaling en je ware Zelf (Spirit, Ziel). Via de Adem komen we eenvoudig in contact met de diepere gevoelens van Liefde, Vrede en Vreugde. Onze creatieve en zelfhelende vermogens worden geactiveerd alsmede onze inspiratie en intuïtie.

Ontspanning, Overgave en Extase

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling – ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase! Tijdens deze workshop zul je totaal versteld staan van de helende kracht van je adem! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en Extase ontstaat als vanzelf.

Verlichting

Je bevrijdt je van je Negatieve Mentale Massa (zware gedachtes), van alles wat je niet bent… Dit ervaar je letterlijk en figuurlijk als een Verlichting! Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware Zelf nooit weg geweest. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te Zijn… In Stilte, Vrede en Verbondenheid met ‘Al dat is…’

Docent: Arno ten Veen (www.ademenextase.nl).

Waar: Yoga Innerwork Haarlem, Kleverlaan 9, Zaal 1.

Wanneer:

  • Zondag 11 juni 2017, 13.30 – 17.00 uur.

Je bijdrage voor deze workshop: € 45,-

ONLNE AANMELDEN