'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Ook op zoek naar fijne yogalessen?

Kom lekker tot jezelf bij een van onze yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Alchemie van Leiderschap – Dirk Oellibrandt

‘Alchemie van Leiderschap – Essentials’

 BELICHAAMDE en BEZIELDE AANWEZIGHEID

Het hele fundament van ons leiderschapsprogramma vind je terug in de ‘Alchemie van Leiderschap Essentials’ 3-daagse. Deze intensieve training brengt je bij de essentie van jouw leiderschap. Centraal hierin staan de eerste 4 van de 8 kernprincipes van Alchemie Van Leiderschap: Kern – Ziel – Verbondenheid – Je plek. Je leert de fundamenten van de alchemie, maar nu meer praktisch gekoppeld aan de rol van een leider. Deze training brengt je meteen bij de essentie van Alchemie Van Leiderschap.

Je zal de basisprincipes en bouwstenen van Alchemie, of hoe de natuur en het universum werken, leren begrijpen en ervaren. Dit zal je een boost in je bewustzijn geven, maar ook de tools om meteen in de praktijk aan de slag te gaan. Tools die je direct kan inzetten om jezelf en je team/organisatie te scannen. Deze training geeft je de basis mee zodat je Alchemie van Leiderschap in je leven en je leiderschap kan leren toepassen.

Bijna alle leiderschapstrainingen gaan het gekende potentieel stretchen of veranderen. Wij focussen vooral op die velden die nog niet helemaal benut worden. Naast een eenzijdig gebruik van de mentale dimensie, gebruiken de meeste leiders het emotionele potentieel erg beperkt en het fysieke en spirituele potentieel zo goed als niet.

Om dit in kaart te brengen gebruiken we het model van de 5 natuurelementen: water – vuur – metaal – hout – aarde. We zullen tijdens deze dagen veel aandacht besteden aan het wakker maken van dit nog slapend en dus ongebruikt potentieel, zodat je het zowel in je privé- als in je zakelijke leven optimaal kan inzetten.

Wat leer je? Wat brengt het je? Wat is het doel?

– Wat is Alchemie van Leiderschap en waar komt het vandaan? 

– Hoe kan het leiders en organisaties in deze tijden helpen met wat zij te doen hebben?

– De natuur en het universum als levenskaart en ontwikkelingsmodel.

– Het ware potentieel in jezelf ontdekken met de natuur als model. De 4 levensdimensies.

– Je diepste waarden en grootste natuurlijke kracht centraal in je leven. 

– Alchemie als sleutel tot ‘echt’ en duurzaam succes. Van lijden naar leiden.

– In je element zijn: Je natuurlijke basisenergie en ontwikkelpunten ontdekken als fundament voor talent, expertise en ervaring.

– Thema’s die behandeld zullen worden gekoppeld aan de 4 dimensies zijn:

  • De fysieke dimensie. Gronding. In je lichaam zijn en zo ‘echt aanwezig zijn’. Bij de kern van de zaak blijven. Leren om spanning los te laten, je eigen schaduwkant en het effect daarvan kennen.
  • De emotionele dimensie. Helderheid over je emotionele kleurenpallet. Het ware leidershart. In het vuur van de strijd staan. Leidinggeven met passie en compassie.
  • De mentale dimensie op een meer creatieve manier leren gebruiken. Ruimte creëren voor wat er echt toe doet. Wat leidt (niet drijft) jou als leider? Helder en effectief denken en communiceren.
  • De spirituele dimensie: Spiritualiteit is jouw directe relatie met de levensbron. Je spiritueel potentieel ontdekken en leren toepassen in je leven en je werk.

 

Voor wie is deze training geschikt?

Voor leiders die klaar zijn om vanuit een vernieuwd bewustzijn rond ondernemen zichzelf en hun organisatie te ontwikkelen volgens de eenvoudige en krachtige wetten van de natuur.

Onze Alchemie van Leiderschapsprogramma’s blijken telkens opnieuw ook de ideale plek om met gelijkgestemde leiders te verbinden, elkaar op te tillen en samen een mooiere wereld te creëren!

Praktische informatie Alchemie van Leiderschap

Datum: 14, 15 en 16 maart 2022.

Tijden: van 09.30 tot 17.00 uur.

Docenten: Dirk Oellibrandt.

Investering: normaal € 1.875,-, nu € 1.495,- exclusief BTW.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

AANMELDEN ALCHEMIE LEIDERSCHAP

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.