'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Yogalessen voor iedereen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Alchemie van Vrouwelijk Leiderschap

Alchemie van Vrouwelijk Leiderschap

Embodied Feminine Leadership

Deze training is een ervaringsreis voor vrouwen die zelf het levendig voorbeeld willen zijn van ‘embodied feminine leadership’. Voor vrouwen die elke dag weer die vrouwelijke leider willen zijn, en balans en vitaliteit brengen, thuis en op het werk.

Dirkje Veltman, Anita Tamming en Sietske van den Broek nemen je mee de diepte in, naar de alchemie die in ons lichaam kan plaatsvinden. Zodat levenskracht, zachtmoedigheid en een onmiskenbare vrouwelijke vitaliteit vrij stroomt. Om deze kwaliteiten vervolgens in te zetten voor wat jij wilt bijdragen in je werk, of privé. Op een bijzonder tastbare manier.

De training bestaat uit vier samenkomsten. De rode draad in de jaartraining noemen we de Alchemie van vrouwelijk leiderschap. Voor elke samenkomst hebben we een thema gekozen waar vanuit we werken. We maken graag gebruik van de wijsheid van het veld dat we samen creëren.

Tussen de trainingssessies door bestaat de mogelijkheid om intervisie of coaching te organiseren. Wij zullen in elk geval tussentijds betrokken zijn bij de vertaalslag van de elementen in de training naar jouw eigen context; zakelijk en/of privé.​

 

Programma

Deel 1: Verbinden

De eerste ontmoeting vindt plaats in de nazomer. Deze eerste bijeenkomst gaat over verbinden, en bekrachtigen van de vrouwenkracht. Oogsten wat er al is, en laten gaan wat niet meer past. In deze sessie trainen we op de vitaliteit van de bindweefsels. De bindweefsels worden ook wel het wifi-netwerk van ons lichaam genoemd. Bindweefsels geven het aanzien van het vlees in het lichaam; zit je lekker in je vel, dan stroomt de energie. Gezonde bindweefsels ondersteunen verbinding in ons lichaam en fungeren als een vangnet, net onder de huid, als een spinnenweb waar informatie gefilterd wordt.

Deel 2: Bedding; de berin in haar hol

In de winter keren we naar binnen. Ervaar je eigen basis, je bedding en jouw levensstroom die diep in jezelf aanwezig is, en hoe je hier steeds bij terug kunt komen. We trainen in deze ontmoeting op ontspanning van de ruggengraat, het meridianenstelsel en het zenuwstelsel. Thema’s als rust, veiligheid, rugdekking en herdefiniëring van het donker komen aan bod.

Deel 3: Uitbottende kracht

We kennen allemaal het ontluiken van de krokussen en groene knoppen in het voorjaar, het nieuwe leven. Daaraan vooraf is de vrouwelijke kracht die de wortels voedt al voelbaar. Vindt bij deze ontmoeting deze bron ook in jezelf, in jouw lichaam, en weet hoe je deze bron stromend maakt en houdt. Voedt vanuit deze bron de zaden die jij dit jaar wilt laten ontkiemen.

Daarnaast is de periode van februari ook de tijd van goede voornemens. Ook hier zullen we in deze ontmoeting aandacht aan besteden. Waar ben je vrij, en waar houden verslavingen je van weg?

Deel 4: Zo binnen, zo buiten

Onze organen hangen samen met de natuurelementen, elk met een eigen functie in een complex geheel. We zullen in deze ontmoeting dan ook met de natuur als spiegel werken. De werking van de organen wordt in deze sessie vanuit vrouwelijk perspectief nader belicht. We trainen op het vergroten van de vitaliteit van de organen. Ook geven we inzicht in de essentiële functies die de organen vervullen volgens de leer van de Alchemie. We hebben dit onderdeel in de leergang ingebed omdat zorg en zelfliefde voor jouw lichaam en specifiek het samenspel van vitale organen zich weerspiegelt in wat je kunt manifesteren.

Deel 5: Midzomer

Deze ontmoeting staat in het teken van jouw vuur en passie leven. Door het hart naar je bloed (lijn). Bloed als basis voor leven. Welke passie is jouw drijvende kracht, en geeft je steeds weer de energie en het plezier dat je nodig hebt? Welke unieke bijdrage lever jij als vrouwelijke leider? We maken gebruik van de zomerzonnewende om jouw kwaliteit kracht bij te zetten. Maar ook onderzoeken waar jouw passie stokt of belemmerd is, en onderzoeken we of je hierin kunt verzachten of smelten, zodat er weer ruimte komt

 

Trainers

Dirkje Veltman kent de weg van volledig vrouw zijn vanuit jarenlange cultivatie van haar eigen Alchemie. Zij heeft het meesterschap bereikt in de belichaming van DAO van de Vrouw, en is voor ons een voorbeeld van die meesters die rechtstreeks vanuit de bron doorgeven. Zij laat zich inspireren door de zogenaamde ‘onsterfelijke zusters’. Naast een uitgebreid repertoire aan training, wijsheid en kennis in de DAO, werkt Dirkje vooral vanuit resonantie en verbondenheid. Dit maakt haar trainingen van een prachtige diepgaande kwaliteit. Zij schept helderheid in wat bezieling moeiteloosheid geeft.

Dirkje wordt in de training bijgestaan door Anita Tamming (Yoga Innerwork en LAB voor Leiders) en Sietske van den Broek (Zijn&). Beiden hebben een nuchtere en daadkrachtige aanpak, zijn verbindend en betrokken, met een passie voor bewuste, authentieke, ontwikkeling in een multidimensionaal perspectief. Zij bieden een geaarde en liefdevolle bedding voor de deelnemers en begeleiden hen in de vertaling naar de praktijk van alle dag in werk en privé.

 

 

Praktische zaken Alchemie van Vrouwelijk Leiderschap

Locatie:

De locatie waar we werken is Huis ter Kleef (Innerwork), Kleverlaan 9, in Haarlem. Deze groene oase in de stad, en voormalige kweektuin van de stad Haarlem, geeft ons een heerlijke basis om te werken.

Data:

  • Deel 1, 15 en 16 november 2020
  • Deel 2, 17 en 18 januari 2021
  • Deel 3, 18 en 19 april 2021
  • Deel 4, 4 en 5 juli 2021

Tijden:  Zondag 12.00 uur (start samen lunchen) tot maandag 17.00 uur. Inclusief individuele coachsessies, 4 keer per week dagstart met Dirkje en 2 keer per maand inhoudelijke consults (via zoom).

Trainers: Dirkje Veltman, Sietske van den Broek en Anita Tamming

Investering:  €2750,- exclusief 21% btw. inclusief 4 bijeenkomsten van 4 dagdelen, all inclusive arrangement, coaching, dagstarts en consults.

Aanmelding:

Deze training wordt uitgevoerd door LAB voor Leiders. Op deze pagina op de site van LAB voor Leiders vindt je aanvullende informatie en kun je je ook aanmelden.