Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

LIVE Online lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

New Year Ancient Healing Retreat

Deze drie dagen hebben als thema: Jouw persoonlijke, geestelijke, energetische en fysieke gezondheid en welzijn.

Het programma

De eerste dag staat in het teken van lichaamsbewustzijn. Ervaar in ruim 1,5 uur wat “Yoga for lazy people” bij jou los kan maken.

’s Morgens ontvang je een Ancient massage van een ervaren masseur onder begeleiding van Rahul Bharti die deze eeuwenoude massage 40 jaar geleden een nieuw leven heeft ingeblazen.

In de middag ontvang je een klankschaalmassage. Deze wordt gegeven met 3 antieke Tibetaanse klankschalen, waardoor je lichaam in een staat van diepe ontspanning komt en de energie weer laat stromen.

Ancient Healing Retreat

Op de tweede dag maak je kennis met de Ancient massage door deze zowel te geven als te ontvangen. Je leert vaardigheden om een heerlijke, ontspannende maar ook activerende massage te geven en je krijgt tevens een boekje met tekeningen van de oefeningen, zodat je deze na de cursus kunt blijven oefenen.

Thema’s als verbinden, overgave, grenzen stellen, vertrouwen en lichaamsbewustzijn komen aan bod en er is tijd voor vragen en aandachtspunten.

Op dag drie leer je deze ‘staat van zijn’ te verankeren in je systeem. Je gaat een stiltewandeling door de natuur maken, waarbij Rahul je meeneemt in een diepere ervaring met de natuur en de sjamanistische kracht van bomen.

Je leert d.m.v. praktische oefeningen je mind, energie en lichaam gezond en in balans te houden. Er is op deze dag ook gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen.

Je krijgt tot slot uitleg over een 2 weken durend detox programma, waarmee je na de retreat verder kunt werken aan je eigen optimale gezondheid.

Wie kan er aan deze retreat deelnemen

Iedereen die op zoek is naar heerlijke ontspanning, maar ook interesse heeft naar self healing en nieuwe energie wil opdoen. Therapeuten/ hulpverleners die hun kennis willen uitbreiden op gebied van Ancient massage en energy work.

Rahul Bharti

Rahul Bharti is geboren in India. Op zevenjarige leeftijd verhuisde hij, samen met zijn vader, naar Thailand en kwam daar in aanraking met ‘Ancient massage’. Nadat hij zich de Ancient massage eigen had gemaakt, wilde hij graag meer kennis opdoen over het menselijk energetisch lichaam en zijn intuïtieve inzicht ontwikkelen. Dat Rahul over een bijzondere gave bezit, werd toen al duidelijk.

Rahul leefde een lange periode een nomadisch bestaan. Hij leerde van en woonde samen met medicijnmannen in o.a. India, Thailand en Sri Lanka, die hem de kunst van het healen leerden. Rahul zorgde al op jonge leeftijd voor het welzijn van anderen. Hij heeft een brede ervaring in de holistische, alternatieve gezondheidszorg op fysiek, energetisch en psychisch niveau; van het beoefenen van verloskunde tot en met stervensbegeleiding en alles wat daartussen zit.

In Nepal ontmoette Rahul zijn vrouw. Ze kregen twee prachtige zoons. Rahul en zijn vrouw richtten projecten op om mensen, die op de straat leven, te helpen en hij startte zijn eerste ‘Ancient massage’ school. In verband met de studie van zijn kinderen, verhuisde het gezin in 2011 naar Pondicherry in India, waar Rahul verder ging met zijn school, ‘The Healing Hands Center’. Naast het lesgeven was hij dagelijks als therapeut te vinden in o.a. de ashram, waar hij voor oudere medemensen zorgde.

Sinds 2018 woont het gezin weer in Nepal, waar Rahul zijn school ‘The Healing Hands Center’ en het begeleiden van mensen met een hulpvraag voortzet. Rahul heeft al vele duizenden mensen op weg mogen helpen op hun pad naar self healing. Zijn kennis en ervaring is indrukwekkend. Rahul werkt vanuit zijn hart om bewustheid, liefde en kennis over te dragen.

Praktische informatie New Year Ancient Healing Retreat

Ancient Healing Retreat

Data: 4, 5 en 6 januari 2019.

Tijdstip: vanaf 09.00 – 17.00 uur.

Docent: Rahul Bharti.

Locatie: Yoga Innerwork, Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem.

Kosten: € 240,- p.p. voor drie dagen. Je kunt ook een dag meedoen. De kosten zijn dan € 95,- per dag. Stuur in dit geval een email naar karindebruin@lentezon.nl. Prijzen zijn Incl. koffie, thee, snacks en verse vegetarische lunch.

De voertaal is Engels.

Aanmelden en contact:
Karin de Bruin
M: +31 (0)653833296
E: karindebruin@lentezon.nl