'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

ANODEA JUDITH – DANCING UP THE SPINE

“Het lichaam is het voertuig, bewustzijn is de bestuurder. Yoga is het pad, en de chakra’s zijn de plattegrond.” Anodea Judith

Daar waar lichaam en ziel samenkomen, komen de zeven chakra’s samen met je diepste kern, je overtuigingen, je gedrag en je (levens)ervaringen.
Yoga helpt om de chakra’s te openen en toegang te krijgen tot hun innerlijke mysteries. Leer hoe je jouw chakra’s leert voelen en begrijpen en hoe je met yogaoefeningen, meditatie, ademtechnieken en o.a. ook het chanten van mantra’s je chakra’s kunt optimaliseren. Hoe je jouw chakra’s steeds weer in balans kunt brengen en zo van de basis (root chakra) naar de top (crown chakra) klimt.

Anodea Judith is een internationaal expert in de chakraleer. Tijdens de workshop laat ze je jouw chakra’s op een gedegen manier ervaren en voelen en leer je oefeningen die je de rest van je leven kunt blijven inzetten om je chakra’s in balans te houden.

ANODEA JUDITH PhD
Anodea is vooral bekend om haar baanbrekende werk dat het chakra-systeem (wat zijn oorsprong vindt in het oude India) nieuw leven heeft ingeblazen, en vertelt over de diepgaande correlatie ervan met de menselijke psychologie.

Anodea heeft een master- en doctoraatsdiploma in psychologie en gezondheid, is een ervaren geregistreerde yogaleraar (500 uur E-RYT) en therapeut met levenslange studies in somatische psychologie, mythologie, geschiedenis, sociologie, systeemtheorie en mystieke spiritualiteit.

Ze heeft meerdere bestsellers geschreven over genezing, psychologie, spiritualiteit, yoga en sociale verandering, waaronder ‘Wheels of Life’, ‘Eastern Body, Western Mind’ en ‘Chakra Psychologie, Reis door de Chakras’. Ze wordt beschouwd als een van de belangrijkste experts op het gebied van de combinatie van chakra’s en therapeutische problemen. Ze is een geliefde trainer/presentator. Haar workshops zijn niet alleen informatief, maar zetten door de transformerende technieken die ze inzet ook daadwerkelijk iets in gang bij de deelnemers.

De trainingen zijn voor therapeuten, yogadocenten en leiders in de breedste zin van het woord die hun leven graag een andere richting willen geven. Die op weg zijn om te ontwaken!

Practische informatie workkshop Dancing up the Spine

Datum: woensdag 15 januari

Tijden: ochtend van 09.30 tot 12.30 uur en middag van 14.00 tot 17.00 uur. Lunch (niet inbegrepen) van 12.30 tot 14.00 uur. Inloop vanaf 09.15 uur.

Docenten: Anodea Judith.

Kosten: € 139,50.

Locatie: Kleverlaan 9 “Huis ter Kleef’, 2023 JC Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.

De voertaal tijdens deze workshop is Engels.

AANMELDEN