'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

ANODEA JUDITH – SEVEN WINDOWS TO THE SOUL

Op 14 januari organiseert Yoga Innerwork in samenwerking met de internationaal gewaardeerde Anodea Judith een avondvullende lezing The Seven Windows to the Soul.

Deze lezing geeft je de nodige tools om het chakra systeem binnen je eigen systeem van lichaam en geest te begrijpen. Kortom, een lezing om te leren over de chakra’s en je eigen energie te bewegen naar een nieuw niveau.

De 7 chakra’s zijn elk een venster in de binnenste tempel van de ziel. Wat zijn de chakra’s? Hoe werken ze? En waarom is deze plattegrond van onze binnen- en buitenwereld zo belangrijk als leidraad voor ons leven?

Tijdens de avondvullende lezing vertelt Anodea Judith je hier alles over!

Seven Windows to the Soul

This evening talk and pictorial slide show will take you on an excursion through your own chakras as you learn about this ancient system from the world’s most prolific author and teacher on the subject. Find new ways to understand the inner psychology of your energy body, and learn how to better align your chakras to form the important connection between heaven and earth. Throughout the world, the chakras are becoming a map to awaken and guide humanity on its journey. This evening will show you why.

Anodea Judith, PhD, has been teaching and writing about the chakras for 45 years. She is the author of 9 books in 28 languages, and has enchanted audiences worldwide. She can be found at www.anodeajudith.com.

Anodea Judith, PhD, is vooral bekend om haar baanbrekende werk dat het chakra-systeem (wat zijn oorsprong vindt in het oude India) nieuw leven heeft ingeblazen, en vertelt over de diepgaande correlatie ervan met de menselijke psychologie.

Anodea heeft een master- en doctoraatsdiploma in psychologie en gezondheid, is een ervaren geregistreerde yogaleraar (500 uur E-RYT) en therapeut met levenslange studies in somatische psychologie, mythologie, geschiedenis, sociologie, systeemtheorie en mystieke spiritualiteit.

Ze heeft meerdere bestsellers geschreven over genezing, psychologie, spiritualiteit, yoga en sociale verandering, waaronder ‘Wheels of Life’, ‘Eastern Body, Western Mind’ en ‘Chakra Psychologie, Reis Door de Chakras’. Ze wordt beschouwd als een van de belangrijkste experts op het gebied van de combinatie van chakra’s en therapeutische problemen. Ze is een geliefde trainer/presentator. Haar workshops zijn niet alleen informatief, maar zetten door de transformerende technieken die ze inzet ook daadwerkelijk iets in gang bij de deelnemers.

De trainingen zijn voor therapeuten, yogadocenten en leiders in de breedste zin van het woord die hun leven graag een andere richting willen geven. Die op weg zijn om te ontwaken.

Praktische informatie Seven Windows:

Datum: dinsdag 14 januari.

Tijd: vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur.

Docenten: Anodea Judith.

Kosten: € 37,50.

Locatie: Kleverlaan 9 “Huis ter Kleef’, 2023 JC Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.

De voertaal tijdens deze lezing is Engels.

AANMELDEN