Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

ARJANNA SLOOFF

Mijn naam is Arjanna Slooff en ben vanaf 2005 intensief bezig met Yoga, meditatie en mindfulness. Vanaf 2007 ben ik gestart met het geven van wekelijkse yogalessen, korte beginnerscursussen en privé lessen.

Voor mij staat Yoga voor ‘vrijheid’, een moment puur voor mezelf waar ik veel rust van ondervindt, maar wat tegelijkertijd ook veel energie oplevert. Dagelijks beoefen ik zelf Vinyasa Flow Yoga en meditatie. Daarnaast probeer ik wekelijks nog een Yin Yoga of Critical Alignment Yoga les te volgen om die ruimte en vrijheid te ervaren.
Als hobby’s heb ik hardlopen, lezen, tekenen en leuke dingen doen met mijn gezin.

Persoonlijke begeleiding in mijn lessen vind ik erg belangrijk en daarom werk ik het liefste met kleinere groepen, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Mijn yoga lessen kenmerken zich door verantwoorde lichaamsoefeningen die aandacht creëren voor jezelf, je adem en lichaamsbewustwording. Op deze manier ervaart ieder zijn fysieke- en mentale mogelijkheden en kan zich verder ontwikkelen. Daarnaast maak ik in mijn lessen gebruik van de kennis vanuit mijn achtergrond als docent Lichamelijke Opvoeding en van mijn medische kennis als fysiotherapeute.

Naast het geven van yogalessen, ben ik werkzaam als docent aan de Hogeschool Inholland Haarlem, bij de Opleiding Sportkunde. In mijn werkzaamheden vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en te verdiepen in zowel leefstijl en gezondheid als yoga en meditatie. Daarom volg ik regelmatig diverse workshops, cursussen en opleidingen in zowel binnen- als buitenland. Verder probeer ik voor mijn persoonlijke ontwikkeling jaarlijks een aantal retraites te volgen. Zo ben ik in de afgelopen zomer van 2017 een maand in India geweest en heb ik diverse Ashrams bezocht in het prachtige Himalaya gebied.

Zelf ben ik gestart met Ashtanga Yoga en heb daar direct de Teacher Training Opleiding gevolgd bij Johan Noorloos en Marcel van de Vis Heil.
Later heb ik ook nog allerlei andere cursussen en opleidingen gevolgd, zoals een opleiding voor zwangerschapsyoga, stress relief yoga, Dru Yoga, Mindful Coachen en Ayurveda voeding en massage

 

Namasté

Arjanna Slooff