'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar yoga?

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

BABY YOGA

WORKSHOP BABY YOGA & MASSAGE

Een fijne, liefdevolle manier om de onderlinge band tussen ouder en kind te versterken!

LIEFDEVOLLE AANDACHT VOOR ELKAAR
Baby yoga is een hele fijne, liefdevolle manier om te werken aan de onderlinge band. Massage en liefdevolle aanrakingen en bewegingen helpen je baby om zich bewust te worden van zijn fysieke lichaam en om zich welkom, veilig en bevestigd te voelen. Naast dat aanraking bijdraagt aan een gevoel van geborgenheid en verbondenheid met de ouders, hebben baby’s aanraking nodig om tot ontwikkeling en groei te kunnen komen. Ze leren door aangeraakt te worden.

Leer verschillende yoga- en massagetechnieken gecombineerd met liedjes, versjes en spelletjes, die je in het dagelijkse leven met je baby kunt integreren. Door opbouwende massageoefeningen te combineren met bewegingsreeksen waarbij  prikkels en ontspanning voldoende afgewisseld worden, raken baby’s en jonge kinderen op speelse wijze gewend aan positieve aanrakingen en stimulerende bewegingen. Je leert je baby te troosten, met hem te communiceren, je versterkt de onderlinge band en word je bewuster van de intuïtieve band tussen jou en je kindje.

Tijdens Baby yoga gaat het vooral om samen plezier en ontspanning ervaren. Je mag gewoon even zijn met je baby. Even helemaal niets moeten, alleen met je aandacht bij je kindje zijn en alles om je heen te laten voor wat het is.

Hoe is de workshop opgebouwd?

De workshop bestaat uit een serie van 4 lessen.

Tijdens de lessen leer je verschillende yoga- en massagetechnieken gecombineerd met liedjes, versjes en spelletjes, die je in het dagelijkse leven met je baby kunt integreren. Door opbouwende massageoefeningen te combineren met bewegingsreeksen waarbij prikkels en ontspanning voldoende afgewisseld worden, raken baby’s en jonge kinderen op speelse wijze gewend aan positieve aanrakingen en stimulerende bewegingen. Je leert je baby te troosten, met hem te communiceren, je versterkt de onderlinge band en word je bewuster van de intuïtieve band tussen jou en je kindje.

Aan het einde van elke les is er ruimte om ervaringen te delen met de andere aanwezige ouders, want ook dat kan in deze fase soms heel erg fijn zijn!

Met Babymassage en yoga werk je dus aan een stevig fundament waar je kind de rest van zijn leven zijn voordeel mee kan doen!

Praktische informatie baby yoga

Wanneer: 10, 17 en 24 november en 1 december 2021 (serie van 4 lessen).

Tijden: vanaf 10.30 – 11.30 uur.

Docenten: Mieke Holtermans.

Kosten: € 75,- (4 lessen).

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.

Klik BABY YOGA & MASSAGE om je aan te melden voor de lessen.