'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

BOXING & YIN

Elke zondagmiddag kan je meedoen met BOXING & YIN. Een nieuw concept… The ultimate Yang & Yin.

Maak kennis met de docenten Raoul Guis en Handan Aydin!

Wat kunnen de leden van jullie les verwachten?
Raoul: “Positief en met veel aandacht voor techniek zet ik in op een ideaal leerklimaat voor alle niveaus en leeftijden. Zoals de Engelsen dat zeggen; ‘Find your centre’. Vanuit die basis gaan wij op zoek naar ieders fysieke en geestelijke kracht. De basis en tegelijkertijd uitdaging in het vinden van rust en stabiliteit in die inspanning. Ik wil je laten ervaren hoe rust tot ontspannen spieren en een zelfverzekerde houding leidt. Van daaruit kun je groeien in kracht en souplesse. Dit is voor ieder een andere ontdekkingsreis. Ik ben dus geen ‘drilinstructeur’, maar ik zoek naar ieders persoonlijke leefstijl. Op deze manier gaan wij samen op zoek naar de innerlijke bokser.”

Raoul Guis, geboren in Colombia en opgegroeid onder de rook van Amsterdam in de ‘stad’ Edam. Hij woont inmiddels alweer 15 jaar in Haarlem, waarvan het grootste deel in De Mariastichting en inmiddels samen met poes Wies en vriendin Myriam. Raoul geeft al zo’n 10 jaar les bij diverse sportscholen in Haarlem. Zijn lessen lopen uiteen van Bodypump, individuele en groepslessen (kick)boksen tot personal training. Dit doet hij naast zijn fulltime baan. “Ik zoek altijd de beste balans tussen werk, privé en hobby’s. Ook in sport is balans vinden essentieel en daarom vind ik dit concept zo fantastisch. Actie en ontspanning – de ideale Yang en yin. Ik ben hier ontzettend graag onderdeel van. Graag zie ik jullie tijdens één van onze lessen waarin plezier en het goed aanleren van de basistechnieken de boventoon voeren!.”

Handan: “In al mijn lessen probeer ik het lichaam meer de ruimte te geven om vrijer te kunnen zijn. Eerst in het lichaam en daarna hoplijk ook in het hoofd. Elke persoon heeft een andere benadering nodig. Elk lichaam is anders en heeft daardoor ook andere uitdagingen. Door houdingen te kiezen waarbij we fascia losser kunnen maken, spieren en pezen een andere ruimte te geven. Steeds meer het lichaam proberen te begrijpen door meer lichaamsbewustzijn te creëren.”

Handan is geboren in Muntendam als eerste Turkse kindje in de provincie Groningen. Toen ze een baan kreeg als stewardess, ging ze naar Amsterdam. Toch hield ze teveel van doorstuderen en heeft Human Resources gestudeerd en de laatste jaren als leidinggevende gewerkt. Inmiddels woont ze 14 jaar in Haarlem en heeft sinds een aantal jaar de overstap gemaakt om helemaal voor zichzelf te werken als (face)yogadocent maar ook als coach en radiomaker.

 

Praktische informatie Boxing & Yin

Tijdens de sluiting vanwege de Corona maatregelen bieden we de groepslessen uitsluitend online via een livestream aan. Kijk op het lesrooster voor deze lessen.

Wanneer: zondag vanaf 12.30 uur tot 14.00 uur.

Docenten: Raoul en Handan.

Kosten: zie prijzen.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Klik BOXING & YIN LESSEN om je aan te melden voor een les.Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.