Proeflessen Yoga

Kom lekker tot jezelf bij een van de vele yogalessen.
Neem een proefles of liever een proefserie van 3 lessen.

Meer informatie

Tarieven yogalessen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.

Meer informatie

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

Critical Alignment Yoga

Iedereen ervaart momenten van spanning in zijn leven. Dit is natuurlijk als het wordt afgewisseld met momenten van complete ontspanning. Helaas komt het daar niet vaak van. We houden onze spanning vast. Wat kan leiden tot transformatie van het skelet. De schouders draaien naar voren, het borstbeen valt naar binnen en nek en hoofd zakken in tussen de schouders. Dit leidt onherroepelijk tot stijve spieren, klachten aan het bewegingsapparaat en een gevoel van mentale spanning.

Patronen doorbreken

Met Critical Alignment Yoga werken we aan het doorbreken van dit patroon maar ook andere patronen. Critical Alignment pakt chronische stress op zowel het mentale als het lichamelijke vlak aan. We oefenen in het bewust loslaten van spanning. Bij deze oefeningen krijgen we hulp in de vorm van de tools; o.a. de strip en het rolletje. Hierdoor kunnen we ons lichaam vanuit ontspanning, rechter en sterker maken. We zullen weer ruimte ervaren en vrij kunnen bewegen.

Tijdens de lessen hebben we ook aandacht voor de asana’s, de yogahoudingen. Door een goede technische uitvoering van de houding en door passief te blijven registreren, dus zonder in te grijpen, zorgen ruimte en de open aandacht ervoor dat de stress langzaam zijn greep verliest.

Luchtig en geconcentreerd

De lessen zijn afwisselend van sfeer en invulling: luchtig, meditatief, speels, educatief, pittig, relaxed, geconcentreerd, het kan er allemaal zijn.

IEDERE:

  • donderdagmorgen van 09.00 tot 10.15 uur (Judith)
  • zaterdagmorgen van 10.15 tot 11.30 uur (Judith)

Docent: Judith Woithe.

Kosten: zie prijzen.

Locatie: Kleverlaan 9, Huis ter Kleef Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 023-5444034.

Klik DEZE LESSEN AAN DE KLEVERLAAN om je aan te melden voor een les.