'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Cursus 'Leren Mediteren'

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Summer School – Leren Mediteren

Waarom mediteren?

De wortel van alle problemen is het Denken. De wetenschap heeft ontdekt dat we gemiddeld 40.00 tot 60.000 gedachten per etmaal denken! Al je onrust, al je stress, al je emoties, ze komen allemaal voort uit je gedachten. Daarom is meditatie erop gericht het denken tot rust te brengen. Sterker nog: Meditatie gaat voorbij het denken. En dat is hard nodig in een cultuur, in een maatschappij waar zoveel nadruk ligt op het analytische denken. Meditatie zal je bevrijden! Meditatie herstelt de balans tussen lichaam en geest.

Zijn wie je bent!

Iedereen heeft zo zijn redenen om te beginnen met meditatie, maar meestal ervaren mensen dat ze het diepere contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt, met hun Ware Wezen, met hun Zijn. Met hun Ziel… Meditatie is een prachtige, directe en ook een heel krachtige manier om weer contact te maken met jezelf, weer gecentered te raken in jezelf… Om gewoon weer te zijn wie je bent. En als alle onechte lagen van je afvallen… Dan valt daarmee ook alle stress van je af…

Positieve effecten

Andere positieve effecten kunnen zijn: Concentratie, meer energie, innerlijke rust, tevredenheid, helderheid in denken, beter slapen, etc.

Voor Wie?

Steeds meer mensen beoefenen meditatie, uit alle lagen van de bevolking, en steeds meer van hen ervaren de positieve effecten ervan op hun lichaam en geest, en op hun leven. Redenen om met meditatie te beginnen kunnen zijn: slapeloosheid, stress, burn-out, kortademig, moeite om te ontspannen, geen contact met diepere gevoelens, gemis aan zingeving, etc.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 4 sessies

Data: 15, 16, 18 en 19 juli

Tijd: 9.00 – 10.00

Waar: Kleverlaan 9 in ‘Huis ter Kleef’ Haarlem

Docent:

Kosten:  € 99,- voor de hele cursus

ONLINE AANMELDEN

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789