Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.
Meer informatie

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

Female Leadership Journey

Sinds 2012 organiseren Microkrediet voor Moeders en Lab voor Leiders leiderschapsreizen voor vrouwen. De eerstvolgende reis is van 4 t/m 14 januari 2019 naar Vietnam.

‘De kracht van de ontmoeting’

De Female Leadership Journey biedt je de kans je persoonlijke leiderschapsstijl verder te ontwikkelen samen met het bezoeken van een van de projecten van Microkrediet voor Moeders, zoals in India, Nepal, Vietnam en Indonesië.

Door reflectie en verbinding met jezelf en je omgeving draag je bij aan een betere wereld.

De ontmoeting met jezelf

Wat betekent leiderschap voor jou in deze tijd vol uitdagingen, interacties en diversiteit? Past jouw leiderschapsstijl nog bij de huidige ontwikkelingen waar de mens meer centraal staat dan ooit te voor? Pak je kans om jouw persoonlijke en professionele vraagstukken te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Samen met andere vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers ga je onder begeleiding van twee professionele trainers/coaches de reis naar binnen maken, ontmoet je elkaar en jezelf, zodat je de jouw unieke, persoonlijke stijl naar buiten kunt brengen. Vast onderdeel in de leiderschapstraining is Yoga, meditatie en Mindfulness oefeningen.

De ontmoeting met projecten van Microkrediet voor Moeders

Jouw reis speelt zich af in een land waar Microkrediet voor Moeders een project heeft, een setting waar je even helemaal uit je vertrouwde omgeving en patronen bent. Je kunt je laten inspireren door diverse leiderschapskwaliteiten tijdens de gehele reis, en in het bijzonder tijdens het bezoek aan de projecten van Microkrediet voor Moeders (MvM) (www.microkredietvoormoeders.org), waar de locale vrouwelijke ondernemers door deze kredieten hun eigen ondernemingen kunnen opbouwen. Een groot deel van de opbrengst van deze reis gaat naar de projecten van MvM. Je krijgt dus een kans om niet alleen jezelf maar ook een deel van de wereld te ontwikkelen.

Resultaten

  • Je ambities, talenten en kwaliteiten nog meer vorm geven en zichtbaar maken
  • Vertrouwen op je eigen kompas zodat je jouw vrouwelijk leiderschap inzet met grotere impact op je omgeving (privé en zakelijk)
  • Bewuster zijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau
  • Je vitaliteit en energie vergroten
  • Persoonlijke inspiratie, nieuwe initiatieven, sterkere maatschappelijk betrokkenheid, openheid naar diversiteit
  • Een maatje voor het leven in de relatie met de Indiase vrouwen uit het programma van Microkrediet voor Moeders

Voor wie?

Vrouwelijke leidinggevenden en ondernemers.

Een avontuur voor en met leiders die bereid zijn diep in zichzelf te kijken en hun inzichten en ervaringen doorvertalen naar hun leiderschapsstijl.

Alle mensen die deze reis mogelijk maken zijn sponsoren.

Informatie

Voor vragen over de reis kun je contact opnemen met: Thirza Schaap (tccschaap@hotmail.com, 06-20963126) of Judith Santbergen (jsantbergen@microkredietvoormoeders.org, 06-11530574)..

Voor vragen over de leiderschapstraining kun je contact opnemen met Anita Tamming: 06 46266575 / anita@labvoorleiders.nl (Of meld je direct aan voor de Female Leadership Journey ‘Kracht van de Ontmoeting’ op onze site: www.microkredietvoormoeders.org.

Tevens organiseren we informatiebijeenkomsten in de omgeving van Amsterdam waarin we uitgebreid ingaan op het leiderschapsprogramma en de ontmoeting met de locale vrouwen uit het programma van Microkrediet voor Moeders. Meld je hiervoor nu aan op www.microkredietvoormoeders.org.

Anderen over de reis:

Ik heb geleerd dat de kracht van vrouwen enorm is en dat wij het verschil kunnen maken.Annemie, Directeur

Uit je hoofd, in je lijf, in je kracht. Deze reis geeft de basis voor het creëren van je eigen verhaal.Alexandra, Zelfstandig ondernemer

Ik dacht dat ik alles wist op gebied van communicatie, maar leerde tijdens deze reis een hele nieuwe taal.Martje, Communicatiemanager