'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

De Leider ben je ZELF

Dit boek is zowel voor leidinggevenden als voor iedereen die openstaat voor het vergroten van persoonlijk bewustzijn. Waar en aan wie je leidinggeeft, doe het in verbinding met jezelf en de ander, met kracht en kwetsbaarheid.

Anita Tamming ontwikkelde vanuit studies, reizen en haar eigen praktijk als coach, trainer en Mindfulness yogadocente het Multi Dimensionaal Systeem. Dit is een integraal systeem van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus van Zijn die elkaar continu beïnvloeden.

Met duidelijke voorbeelden en oefeningen geeft Anita op een persoonlijke en inspirerende wijze de lezer inzicht in het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap door middel van bestaande en nieuwe methoden.

Een boek dat de leider in jou wakker maakt en steeds verder ontwikkelt. Voor iedereen die niet alleen zijn hoofd, maar ook het lichaam, hart en emoties wil inzetten om een rijker en completer leven te leiden.

Biografie

Anita Tamming (1971) werkte na haar studie bedrijfskunde o.a. als manager, freelance opleider bij SchoolvoorCoaching en als coach in veranderingstrajecten. In 2002 richtte ze LAB voor Leiders op en Yoga Innerwork voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en duurzame veranderingen in ‘body and mind’. Daarnaast vervult Anita diverse nevenfuncties. Ze is o.a. partner van de Female Leadership Journey bij Microkrediet voor Moeders, ambassadeur van Bewust Haarlem, organisator van het Yoga Festival Haarlem en schrijfster.

 

Het boek is nu al te koop in de vestigingen van Yoga Innerwork en via de SHOP op deze website!