'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

DEBBY HOOIJVELD

“Ik ben goed zoals ik ben!”

Trots zijn op jezelf, wat zou het fijn zijn als alle mensen, jong en oud, dit gevoel zouden kunnen ervaren. Daarom heb ik dit motto genomen als kernwaarde voor mijn yogalessen.

Ik ben Debby Hooijveld en de afgelopen tien jaar een trouw yogabeoefenaar. Voor mij persoonlijk betekent yoga dat ik de connectie tussen hoofd, hart en de relatie tussen mijn lichaam en geest terug heb gevonden.

Ik geef bij Yoga Innerwork o.a. zwangerschaps yogalessen, partner yogalessen en postnatale yogalessen. Ik heb mijn eigen zwangerschappen en bevallingen altijd als iets heel positiefs ervaren en ik gun iedereen dezelfde positieve ervaring.

De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gedaan en vanuit deze ervaringen heb ik een eigen methode ontwikkeld waarin verschillende invloeden van de hypnobirthing, mindfulness en verschillende massage technieken geïntegreerd zijn. Deze methode zie je terug in de lessen. Mijn lessen zijn speels, afwisselend en starten altijd vanuit een thema. Elke week komt er een ander thema aan bod. Verder bieden wij de partnerworkshop “bevallen in vertrouwen” aan waarin jij en je partner goed voorbereid de bevalling in gaan. Ik heet jullie van harte welkom in mijn lessen.

Namaste.