Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

FACE YOGA – Face Rejuvenation

Wist je dat je 52 spieren in je gezicht en hals hebt? Logisch dus dat Face yoga een gunstig effect heeft!

In magazines zegt men vaak dat Cleopatra honing en melk gebruikte voor haar huid. Logisch ook, want melk is exfolierend en honing verzachtend. Maar beautyqueen Cleopatra deed meer. Haar grootste geheim was misschien wel het trainen van haar gezichtsspieren voor een jeugdige uitstraling. En als er iets is dat op de langere termijn werkt, dan is dat het Face Rejuvenation. Ofwel Face Yoga. In Face Rejuvenation staan de 52 spieren in je gezicht en in je hals centraal. Het principe is hetzelfde als naar de sportschool gaan, alleen nu doe je dit met je gezicht. Je handen zijn je gewichten. Het mooie is ook dat het een cumulatief effect heeft, je bouwt namelijk aan je spieren. 

In deze workshop gaan we werken aan de verschillende onderdelen van het gezicht: hoofdhuid, voorhoofd, ogen, wangen, neus, mond kin en nek. Alle drie de lessen zijn zo opgebouwd dat we eerst zullen ontspannen, dan een warm up van de spieren, het rekken van de gezichtsspieren en daarna pas het bouwen van de gezichtsspieren.

Je krijgt een filmpje om het ook thuis te beoefenen. Hier ligt ook meteen het succes van face rejuvenation. Door dit te blijven doen, zul je een positieve verandering zien in je gezicht.

Promofilm Youtube: https://youtu.be/9RhSq_W_qnU
Wil je meer weten over Face yoga of Zehra Handan Aydin, kijk dan op haar website www.zehrahandan.com.

Face Yoga Praktische Informatie

Wanneer: serie bestaat uit 3 lessen op 14, 18 en 28 juni.

Tijden: 20.00 – 21.30 uur.

Docenten: Zehra Handan Aydin.

Kosten: € 89,-.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

ONLINE AANMELDEN

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.