'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

FACE YOGA – botox zonder spuiten

Een holistische benadering van schoonheid

Bij Face Yoga trainen we de 52 spieren in je gezicht en in je hals. Het principe is hetzelfde als naar de sportschool gaan, alleen nu doe je dit met je gezicht. Je handen zijn je gewichten.
Je traint je gezichtsspieren voor een jeugdige uitstraling. En als er iets is dat op de langere termijn werkt, dan is dat het Face Rejuvenation. Ofwel Face Yoga.

Docent en specialist in Face Yoga, Handan is vanaf 2017 Face Yoga docent en combineert dit met lichaamsbeweging, voeding. Meer een natuurlijke lifestyle. Inmiddels geeft ze deze speciale vorm van yoga live en online. En maakt ze mensen enthousiast om schoonheid onderdeel van je dagelijkse leven te laten zijn.

 

In magazines zegt men vaak dat Cleopatra honing en melk gebruikte voor haar huid. Logisch ook, want melk is exfolierend en honing verzachtend. Maar beautyqueen Cleopatra deed meer. Haar grootste geheim was misschien wel het trainen van haar gezichtsspieren voor een jeugdige uitstraling. En als er iets is dat op de langere termijn werkt, dan is dat het Face Rejuvenation. Ofwel Face Yoga. In Face Rejuvenation staan de 52 spieren in je gezicht en in je hals centraal. Het principe is hetzelfde als naar de sportschool gaan, alleen nu doe je dit met je gezicht. Je handen zijn je gewichten. Het mooie is ook dat het een cumulatief effect heeft, je bouwt namelijk aan je spieren.

Promofilm Youtube: https://youtu.be/9RhSq_W_qnU

Face Yoga Praktische Informatie

Wanneer: serie van 3 lessen op 13, 20 en 27 juni 2021.

Tijden: 19.30 – 20.30 uur.

Docenten: Handan Aydin.

Kosten: De kosten voor je deelname aan de 3 workshops zijn € 59,-.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

ONLINE AANMELDEN WORKSHOPS

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.