Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar yogalessen?

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

Fleur Smelt

Docent Restorative Yoga, Restorative Senioren Yoga en Yoga Nidra bij Yoga Innerwork

Yoga is pas op latere leeftijd yoga op mijn pad gekomen. Het lichaam als ingang naar thuiskomen bij je Zelf was mij onbekend maar voelde heel vertrouwd. In een tijd van stress en verandering hielp het beoefenen van Yoga mij om iedere keer weer terug te keren bij de stilte in mijzelf, te kiezen voor liefde en te vertrouwen.

In mijn Yoga lessen zijn de houdingen nooit een doel op zich. De houding helpt ons om in ons lichaam te komen, blokkades te ontdekken, rust en stilte te vinden, contact te krijgen met de ruimte in onszelf en om angst te transformeren naar Liefde.

Van jongs af aan ben ik bezig met het vraagstuk van de werkelijkheid, wie wij werkelijk zijn en waar ons leven over gaat. Tijdens mijn studie Rechten kwam ik in aanraking met spirituele en filosofische stromingen en heb ik mijn eerste stappen op het pad van zelfonderzoek en spiritualiteit gezet.

Na de geboorte van mijn tweede dochter, ben ik mij gaan omscholen in het begeleiden van mensen en processen en ben ik in 2006, na gewerkt te hebben voor meerdere instellingen en projecten, mijn eigen praktijk als loopbaan- en studie(-keuze) begeleider begonnen, met als specialisatie hooggevoelige mensen.

Inmiddels was via een achteringang ren cursus in wonderen op mijn pad gekomen, een radicaal non-dualistisch spiritueel pad en een zelfstudiesysteem dat eeuwenoude wijsheden combineert met diepgaande beginselen uit de psychologie. Na enig tegenstribbelen werd mij duidelijk dat dit mijn spirituele pad is en ben ik dagelijks bezig met het lezen en toepassen van de beginselen uit de cursus en begeleid ik mensen hierbij. En pas ik de beginselen van de cursus ook toe in de verschillende vormen van yoga die ik geef.

Fleur Smelt - Restorative Yoga