'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Yogalessen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen. Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

HEALING DRUM CIRCLE

Sjamanistische Healing Drum Cirkel met Humming Blue Whale

Heb je ervaring met de sjamanistische drum en ben je op zoek naar een (nieuwe) groep in Haarlem om samen te drummen voor healing? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze Sjamanistische healing drum cirkel. Onze intentie is om een vaste groep met gevorderde drummers op te bouwen, die maandelijks bijeen komt. Door met een vaste kern van ervaren drummers te werken, bouwen we een krachtige healing cirkel. De cirkel wordt geleid door sjamaan Humming Blue Whale.

Vanuit je persoonlijke healingvraag openen we de vier windrichtingen. In samenwerking met de spirits ontvang je persoonlijke healing. Ter afsluiting van de cirkel laten we wat ontvangen is ook naar het geheel stromen: naar de aarde en al wat leeft.
Nieuwsgierig naar de werking van een healing drum cirkel? Dan kun je dit in de cirkel komen ervaren. Je drumt dan niet mee, maar kunt lekker liggend meegenomen worden in de resonantie van de groep. Je ontvangt net als de actieve deelnemers een persoonlijke healing.

Sjamanisme, een oeroude traditie

Sjamanisme is op zich zelf geen religie, maar meer een overkoepelend begrip voor traditionele geloven, praktijken en rituelen uit diverse culturen over de hele wereld. Sjamanisme kun je zien als een oeroude wijsheid en traditie die wereldwijd wordt gepraktiseerd; sjamanisme komt voor van Siberië tot (Noord en Zuid) Amerika, van Mexico tot het Midden Oosten en van Australië tot Nieuw Zeeland. Sjamanisme gaat er van uit dat alles energie is, en alles met alles verbonden is. Een sjamaan werkt op andere lagen van bewustzijn, en heeft specifieke vaardigheden om – met behulp van spirits – mensen te begeleiden in spirituele meditaties en reizen, te healen, en als brug te functioneren naar andere werkelijkheden.

Sjamaan Humming Blue Whale werkt op energetisch niveau, samen met spirits, aan jouw welzijn. Ze ondersteunt je op heel pragmatische en westerse manier om in jouw essentie en kracht te komen, je bewustzijn te verruimen, belemmeringen te transformeren.

Drumcirkel Praktisch informatie

Wanneer: zaterdag 14 december 2019, 25 januari 2020, 29 februari 2020 en 4 april 2020.

.Tijd: vanaf 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur

Docent: Sjamaan Humming Blue Whale. www.hummingbluewhale.nl.

Kosten: € 35,- contant te voldoen.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Aanmelden voor deze sessie doe je via de website van Humming Blue Whale (www.hummingbluewhale.nl). Of aanmelden met Whatsapp 06-41817219.

AANMELDEN DRUMSESSIE