Yogalessen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen. Schrijf je nu in via het lesrooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

HEALING DRUM CIRCLE

Healing Drum Circle met Humming Blue Whale

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we een drumcirkel ‘Cirkel for the World’. Tijdens deze bijeenkomst drummen we met een groep (cirkel). Het is een mooie manier om bij te dragen aan het verhogen van de trilling voor healing en transformatie, voor de wereld inclusief jezelf.

Het initiatief om geregeld samen te drummen is ontstaan na de aanslagen in Parijs en Brussel, vanuit een verlangen om een positieve bijdrage te leveren. Maar de meeste vaste deelnemers komen ook gewoon omdat het heerlijk is om samen te drummen, de energie te ervaren en te ontvangen.

Een drumcirkel is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met het Sjamanisme, als je daarin geïnteresseerd bent. Er zijn altijd enkele drums aanwezig voor mensen die (nog) geen drum hebben.

Sjamanisme, een oeroude traditie

Sjamanisme is op zich zelf geen religie, maar meer een overkoepelend begrip voor traditionele geloven, praktijken en rituelen uit diverse culturen over de hele wereld. Sjamanisme kun je zien als een oeroude wijsheid en traditie die wereldwijd wordt gepraktiseerd; sjamanisme komt voor van Siberië tot (Noord en Zuid) Amerika, van Mexico tot het Midden Oosten en van Australië tot Nieuw Zeeland. Sjamanisme gaat er van uit dat alles energie is, en alles met alles verbonden is. Een sjamaan werkt op andere lagen van bewustzijn, en heeft specifieke vaardigheden om – met behulp van spirits – mensen te begeleiden in spirituele meditaties en reizen, te healen, en als brug te functioneren naar andere werkelijkheden.

Sjamaan Humming Blue Whale werkt op energetisch niveau, samen met spirits, aan jouw welzijn. Ze ondersteunt je op heel pragmatische en westerse manier om in jouw essentie en kracht te komen, je bewustzijn te verruimen, belemmeringen te transformeren.

Drumcirkel Praktisch informatie

Wanneer: iedere laatste zondag van de maand. De eerstvolgende cirkel is op 24 februari.

Tijd: vanaf 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur

Docent: Sjamaan Humming Blue Whale. www.hummingbluewhale.nl.

Kosten: € 40,- contant te voldoen.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Aanmelden voor deze sessie doe je via de website van Humming Blue Whale. Of aanmelden met Whatsapp 0641817219.

AANMELDEN DRUMSESSIE