Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

INGRID VALKS

‘The power of time off’

Hi, ik ben Ingrid, yogi met een achtergrond in ondernemerschap, management- & bestuursrollen. Uit ervaring zeg ik dat ik geloof in the power of time off. Je voor meer dan 100% inzetten in je persoonlijke en professionele leven. Maar ook bewust een stap op de plaats maken om weer in balans te komen. Inmiddels heb ik diverse yoga teacher trainingen en advanced studies voltooid en geef ik met veel plezier en overtuiging yin yoga, vinyasa yoga, backpath yoga en meditatie – lessen. Ik geef les aan iedereen, ongeacht de leeftijd, iedereen is welkom!

Ik zie yoga als een multifunctioneel tool. Goed voor lijf en ledematen met fysieke oefeningen. Waardevol vanwege de mentale, energetische en emotionele groei en heling die yoga mogelijk maakt.

De essentie van mijn yoga en meditatie lessen is observeren, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, rust bewaren, stretchen, creëren van flow, focussen, synchroniseren van adem en beweging, meditatie in beweging.

Yin Yoga heeft als resultaat Vrijheid. Vrijheid in beweging en in denken. Yin Yoga is door haar aard van langere tijd in relatief eenvoudige houding blijven, ook een Mind Training. Vinyasa Yoga levert kracht en stabiliteit. Kracht en stabiliteit van lichaam en geest. De oefeningen creëren warmte in je lichaam en zuiverend zweet waardoor giftige afvalstoffen in  spieren en organen worden verwijderd.

Yoga is een voorbereiding op meditatie. Meditatie leert je vanuit stilte een diepe verbinding te maken met jezelf.  Je leert jezelf van binnenuit kennen en accepteren. Je leert om te gaan met gevoelens, weerstanden en blokkades die je tegenkomt. Vergeet niet deze spirituele wet ‘don’t take yourself so bloody serious’. 

Yoga en Meditatie beginnen pas als je van de mat afstapt. Ik nodig je graag uit voor een Yin les en/of een Meditatie les in de prachtige ruimten van Innerwork. Enjoy dat ene uur time off voor jezelf. En ontdek de power die je dat geeft. Hiermee blijf (word) je de leider van je professionele en je persoonlijke leven.

Namasté,

Ingrid

Ingrid Valks