'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Ook op zoek naar fijne yogalessen?

Kom lekker tot jezelf bij een van onze yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Intro Alchemie van Bodywork – Dirk Oellibrandt

Intro ALCHEMIE VAN BODYWORK

Dit is een introductie voor iedereen die nieuwsgierig is naar de tweedaagse training ‘Alchemie van Bodywork’ en naar het werk van Dirk Oellibrandt. Deze vindt plaats op 5 en 6 maart 2022.

Voor wie is Alchemie van Bodywork?

 • Iedereen die op zoek is naar de authentieke principes van “bewust aanraken”, ook al ben je geen bodyworker.
 • Elke bodyworker/healer/coach die meer eenvoud en diepte wil brengen in zijn werk. Leren behandelen vanuit activeren van vitaliteit en potentieel i.p.v. bestrijden van kwalen en ziekte.
 • Vooral de aarde-module, maar ook alle andere modules zijn uiterst effectief als manier tot ontwikkelen van bewustzijn, gevoeligheid, gezondheid en balans.

Wat brengt het je?

 • Vrijmaken van het diepere potentieel en vrije expressie in het lichaam.
 • Je lichaam ervaren als “thuisplek”. Meer innerlijke rust en stabiliteit.
 • Een unieke benadering van bodywork / vitaliteit / levenskunst gebaseerd op de kosmische levenswetten.
 • Eenvoud gekoppeld aan diepgang in je behandelingen.

Inhoud

Je kan steeds instappen in iedere module. De complete training bestaat uit 5 modules: De AARDE-module is het fundament van de hele methode. Toch kunnen alle modules apart en in willekeurige volgorde gedaan worden.

 1. Aarde – Het ware fysische lichaam: ontwaken van je vrouwelijke kern: geheimen van het ware lichaam. De principes van bewust aanraken voorbij techniek en theorie. De kracht van de donkere, aardse energie. Alchemie van Bodywork parameters. Van Therapie naar Alchemie Initiaties. Bodywork terug naar de gewone mens brengen. De bron van vrouwelijk bewustzijn, Gevoeligheids- en verdiepingsoefeningen, Levenskrachtritueel.
 2. Metaal – De kosmische Mens: initiaties in de elementen, de heilige Geometrie in het menselijk lichaam en hoe dit energienetwerk te activeren. Kristalbewustzijn en de link met ‘the mind’. Hoe intentie en adem toepassen in bodywork.
 3. Water – Ritme: alles in het bestaan beweegt ritmisch. Van je cellen, je adem, je aura, tot de melkweg. Je leert om deze ritmes waar te nemen en te gebruiken om intelligentie en vitaliteit vrij te maken in lichaam, geest en ziel.
 4. Hout – Intelligentie: openen van de verborgen intelligentie. Het openen van het interne en externe informatiesysteem met zijn verschillende dimensies. Leren het etherische, emotionele en mentale veld te ervaren en te activeren.
 5. Vuur – Energie: het vrijmaken van trilling, energie in het lichaam en openen van het energienetwerk via de 4 dimensionele behandeling. Leren om energie op te bouwen tussen je handen en met je intentie.

Intro Alchemie van Bodywork

Datum: 18 januari 2022.

Tijden: van 19.00 tot 21.00 uur.

Docenten: Dirk Oellibrandt.

Kosten: € 49,-. Inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zakelijke deelnemers.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

AANMELDEN INTROAVOND

Voor meer informatie over de training ‘Alchmie van Bodywork’ kun je terecht op deze pagina op deze website.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.