'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

JOSTA RUBY O’NIEL

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met beweging. Tijdens mijn turn en danscarriere voelde ik altijd al een diepe verbinding tussen aanraking en welzijn. Vooral het samen dansen met andere dansers heeft mij laten zien hoe het fysiek mensen op een energetisch niveau kan verbinden, wat heeft geleid tot mijn beslissing om verschillende yoga en massage technieken te bestuderen.

In 2009 voltooide ik een opleiding tot Ashtanga Yoga docent in India, in 2010 een cursus Thaise massage en in 2012 studeerde ik af aan de Amsterdamse School voor Iokai Shiatsu. Het is daar waar ik in aanraking kwam met Do-In en ik wist dat ik hier ooit meer mee zou gaan doen. In 2013 ben ik de Do-In Yoga opleiding gaan doen maar pas tijdens mijn eigen worsteling met lage rugklachten en het herstel van een wat zwaardere bevalling dan verwacht, werd Do-In voor mij een must.

Do- In Yoga is mijn focus maar zo nu en dan van ons matje gaan kan ik niet laten, vandaar dat ik naast de gebruikelijke meridiaanstrekkingen, energie en zelfmassageoefeningen ook andere bewegingsvormen in mijn les aan bod laat komen. Do- In inspireert mij nieuwe manieren te vinden om massage, dans en yoga te combineren met als doel het zelfbewustzijn te vergroten en lichaam en geest zo gelukkig mogelijk te houden.