'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Ontdek Hatha Lessen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

KUNDALINI YOGA

Kundalini yoga door Christel Gouweleeuw

Kundalini Yoga wordt gezien als de meest uitgebreide vorm van alle yoga tradities. Deze yogavorm combineert fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie en mantra-zingen met elkaar.

Het woord Kundalini komt uit het Sanskriet en betekent levensenergie. Kundalini yoga is erop gericht de energie in onszelf wakker te maken en te laten circuleren. De oefeningen maken je bewust van je fysieke lichaam, maar vooral van je energetische lichaam: de chakra’s en je energiebanen. Door Kundalini yoga voel je je heel vitaal, maar de energiestroom kan ook oude emoties en blokkades losmaken. Het is een krachtige yogavorm die niet alleen op het fysieke lichaam werkt, maar ook emoties balanceert, de geest neutraliseert en je in contact brengt met je spirituele bewustzijn.

De Upanishads, de heilige geschriften binnen het Hindoeïsme die teruggaan tot de 5e eeuw voor Christus, omschrijven Kundalini al. De mondelinge overdracht gaat zelfs nog verder terug.

De Kundalini les
In de lessen maak je kennis met kundalini yoga en de kundalini energie. De lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden.

Christel Gouweleeuw
Na een aantal jaar raya yoga, beoefen ik nu ruim 15 jaar kundalini yoga. Eerst jarenlang 1 x per week met mijn vaste yogagroep, waar ik nog altijd yoga mee doe. Sinds 3 jaar doe ik elke ochtend mijn yogaoefeningen. Zo houd ik de kundalini flow op gang. Inmiddels kan ik niet meer zonder. Uit enthousiasme over de effecten van kundalini yoga ben ik de opleiding tot yogadocent gaan doen, die ik onlangs heb afgerond. Ik geef mijn kennis en ervaring over deze yogavorm graag door.

Kundalini Yoga Informatie

Wanneer:  wekelijks op de vrijdagavond.

Tijden: van 18.45 tot 20.00 uur.

Docenten: Christel Gouweleeuw

Kosten: zie prijzen.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.

Klik KUNDALINI LESSEN KLEVERLAAN om je aan te melden voor een Pilates les.