'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Doe mee met de 21 days challenge lunchbreak energizers

Gun jezelf een zinvolle break en vergroot je vitaliteit

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

21 DAYS CHALLENGE LUNCHBREAK ENERGIZERS

Toegankelijke yoga en Mindfulness oefeningen, tips voor meer balans, vitaliteit en rust

Start op ‘Blue Monday’ 18 januari, de meest deprimerende dag van het jaar…… en samen maken we van deze dag het begin van jouw mooiste jaar.

Met deze challenge dagen we je uit de komende 3 weken dagelijks om 12.15 uur korte toegankelijke lessen te volgen. Anita, yogadocent en coach, zal praktische ‘rek en strek’ yoga oefeningen geven, korte Mindfulness oefeningen en tips voor fysieke en mentale balans en gezondheid. Samen bewegen naar meer vitaliteit en positieve energie.

WIN: 2 gesprekken met lifecoach Anita (t.w.v. € 300,-) of een online maandkaart Yoga (8 lessen, t.w.v. € 99,50).

Voor degenen die de eindstreep halen en minimaal 15 lessen hebben meegedaan, maken kans op: 2 gesprekken met lifecoach Anita Tamming  of een maandkaart online yoga.

Heb je al een lunchbreak yoga abonnement dan heb je twee keuzes: Je blijft gewoon via je abonnement regelmatig lessen volgen of je wilt meedoen met deze challenge, dan schorten we je abonnement even op.

Lunchbreak energizers voor de thuiswerker. 

Thuiswerken heeft voordelen, zoals het wegvallen van reistijd en het mogelijk ook flexibeler kunnen plannen van je werk, maar er zitten ook nadelen aan thuiswerken. Denk bijvoorbeeld aan de toenemende fysieke klachten doordat je werkplek minder ideaal is of je voor langere tijd op een stoel zit. Je rug, nek en spijsverteringskanaal vinden dit echt niet prettig…Daarom introduceert Yoga Innerwork een drie kwartier durende yogales, een LUNCHBREAK ENERGIZER.

Meedoen kan online middels een livestream van de les die we vanuit onze studio verzorgen. Je moet je voor een les aanmelden via ons lesrooster en je ontvangt dan automatisch een half uur voor aanvang van de les de link waarmee je toegang krijgt naar de les.

Gun jezelf een zinvolle afleiding, maak je hoofd leeg en laad weer op!

Praktische informatie Challenge Lunchbreak Energizers

Wanneer: dagelijks vanaf 18 januari t/m 7 februari 2021.

Tijden: 12.15 uur – 13.00 uur.

Docenten: Anita Tamming en diverse gastdocenten

Kosten: de eerste 2 lessen op 18 en 19 januari zijn GRATIS ter introductie. Daarna krijg je 19 lessen voor slechts € 49,95

KOOP JE CHALLENGE KAART

Al een abonnement: Ben je al lid van Yoga Innerwork dan je kunt je ‘normale’ leskaart of abonnement niet gebruiken voor deze korte lunchbreak lessen! Wil je met de challenge meedoen dan ‘bevriezen’ we je abonnement en kan je deze speciale challenge kaart kopen.

Bedrijven die mee doen:Ben je werkgever en wil je je werknemers een Lunchbreak Energizer kaart geven klik dan hier voor het sturen van een bericht aan Yoga Innerwork. Wij nemen dan snel contact met je op!

Aanmelden: je kunt je via het lesrooster aanmelden voor de lessen.

Locatie: ONLINE vanuit Kleverlaan 9, ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Meer informatie: Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.