'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een fijne yogales?

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen. Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

MINDFUL COMPASSIE TRAINING

Mindful Compassie Training

Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Dat klinkt als heel normaal en toch hebben velen van ons daar moeite mee. Onze interne criticus is sterk. Juist op momenten dat we het toch al moeilijk hebben. Een ander die het moeilijk heeft geven we graag steun – maar onszelf geven we hierbij eerder nog eens op de kop. De prijs hiervan is verlies aan plezier en soms klachten als verbittering, piekeren, angst of somberheid.

Gelukkig kun je vriendelijkheid, mildheid en (zelf)compassie trainen. De compassietraining is voor iedereen die kwaliteit aan zijn/haar leven wil toevoegen. De training is wetenschappelijk onderzocht en effectief gebleken. Tijdens deze 8-weekse  training leer je :

  • net zo goed voor jezelf te zorgen als voor anderen;
  • jezelf op een bemoedigende manier te ondersteunen;
  • jezelf te motiveren met compassie in plaats van zelfkritiek;
  • op een compassievolle wijze om te gaan met moeilijke gevoelens;
  • aandacht te geven aan dat wat voor jou echt belangrijk is;
  • compassievol te blijven in uitdagende relaties;
  • op gezondere wijze met jezelf om te gaan.

Praktische informatie

De fysieke belasting is gering. Normale, gemakkelijk zittende kleding voldoet. In de ruimte zijn matjes, meditatiekussens, dekens en stoelen aanwezig. Deze ervaringsgerichte training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltebijeenkomst van 4 uur. De training maakt gebruik van geleide meditaties, informele beoefening, groepsgesprekken en huiswerkopdrachten. Een Zelfcompassie training is een mooi vervolg op een Mindfulness training. Het is echter niet verplicht om die te hebben gedaan of om meditatie-ervaring te hebben.

Christel Zwemmer

Het is mijn passie om mensen te leren op compassievolle wijze werkelijk in het NU te leven.

Ik ben Outdoor Lifecoach, categorie 1 Mindfulness trainer (aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN) en Mindful Zelfcompassietrainer.

Samen met mijn man en zoon woon ik in Santpoort-Zuid. Vanaf mijn 19e jaar ben ik werkzaam in uiteenlopende dienstverlenende functies. Door het volgen van de uiteenlopende opleidingen en trainingen heb ik geleerd balans in mijn leven te vinden .

Sinds 2014 heb ik een training- en outdoor lifecoachingpraktijk. Ik coach vanuit mijn passie mensen, die door welke situatie of omstandigheid dan ook uit balans zijn geraakt. Naast coaching in de natuur, begeleid ik op compassievolle wijze 8 weekse Mindfulness- en Mindful Zelfcompassie trainingen.

Eind 2016 ben ik getroffen door borstkanker. Hierdoor heeft het jaar 2017 voor mij in het teken van ziek zijn en herstel gestaan. Met compassievolle zelfzorg heb ik weer balans in mijn leven en weet ik als geen ander hoe belangrijk Mindfulness, (zelf)compassie, liefdevolle begeleiding en de helende kracht van de natuur is.

Treat yourself as you would treat a good friend.” – Kristin Neff

Praktische informatie 

Data: vrijdagavond 20 september, 4 en 18 oktober, 1, 15 en 22 november, 6 en 13 december. Stiltedag, zondag 3 november

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Docent: Christel Zwemmer

Kosten: de kosten van de training, inclusief intakegesprek, cursusmateriaal en thee tijdens alle bijeenkomsten bedragen € 475,- (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven). In het geval je als particulier een factuur nodig hebt voor mogelijke declaratie bij je zorgverzekeraar dan kun je ons een email sturen met dat verzoek.

Christel is aangesloten bij de VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland & Vlaanderen) en gecertificeerd categorie 1 trainer. Kijk op de website van Christel voor meer informatie over de training: www.christelzwemmer.nl.

Locatie training: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem

AANMELDEN TRAINING

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789

Overweeg je om deel te nemen aan de 8 daagse Mindful Compassie Training? Wil jij meer informatie en/of kennismaken met Christel Zwemmer? Meld je dan aan voor de informatieavond!

Datum: dinsdag 10 september
Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Aan deze informatieavond zijn geen kosten verbonden. 

AANMELDBUTTON INFORMATIEAVOND