'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Ben je op zoek naar fijne yogalessen?

Je bent van harte welkom voor een proefles!

Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Mindfulness (MBSR)

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een training die past in deze tijd. Veel mensen ontdekken de kracht van Mindfulness, het aandacht geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen. Het resultaat is dat je effectiever kunt omgaan met omstandigheden, stress, lastige gevoelens, en hierdoor meer geniet, en rust en veerkracht ervaart. Mindfulness is meditatie in actie. Een training die zijn waarde zal bewijzen, zowel in je zakelijke als je privé bestaan.

Mindfulness betekent letterlijk ‘opmerkzaamheid’. Je kunt het ‘beoefenen’ als je de kinderen naar school brengt, in het verkeer of tijdens een spannende vergadering. Het doel is bewust aanwezig zijn in het hier en nu – waar je ook bent en wat je ook doet. Steeds meer mensen met een druk leven ontdekken dat ze met mindfulness innerlijk beter in balans kunnen blijven.

 

Mindfulness is zinvol wanneer je:

  • stress in jezelf en de omgeving beter wilt hanteren;
  • beter wilt omgaan met angst, woede, psychische pijn, chronische pijn, spanningsklachten en psychosomatische klachten;
  • wilt voorkomen dat je uit balans raakt door stemmingen (bijv. somberheid, piekeren, besluiteloosheid);
  • los wilt komen van ongezonde gewoonten (bijv. overmatig eten, roken, drinken) en negatieve gedragspatronen;
  • wilt werken met een betere concentratie;
  • last hebt van slapeloosheid of oververmoeidheid.

 

AANMELDINGSPROCEDURE

Na je aanmelding ontvang je een email met een intake formulier dat we graag ter voorbereiding ingevuld van je retour ontvangen.

Het cursusgeld wordt door de trainer gefactureerd. Voor deelnemers met beperkte draagkracht is reductie bespreekbaar met de trainer.

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de training. Via deze link kom je op een overzichtspagina met informatie over de vergoeding van een mindfulnesstraining bij de verschillende zorgverzekeraars.

Na het definitief worden van de aanmelding geldt de volgende annuleringsregeling. Tot vier weken voor aanvangsdatum zijn geen kosten verschuldigd. Bij annulering tussen twee en vier weken voor aanvang is dat 50% van het cursusgeld. Binnen twee weken voor aanvangsdatum is geen annulering of restitutie mogelijk.

Met het inzenden van het aanmeldingsformulier geef je tegelijk aan kennis te hebben genomen van de informatie en voorwaarden die zijn vermeld.

MINDFULNESS PRAKTISCHE INFORMATIE

Data editie mei 2024:

  • zondag 26 mei,
  • 2, 9, 16, 23, 30 juni,
  • 7 en 14 juli,
  • De stiltedag is op zaterdag 22 juni van 13.00 tot 17.00 uur.

Tijden: zondagavonden van 19:30 tot 22:00 uur. Stiltedag op de zaterdag zoals hierboven vermeld.

Locatie: Kleverlaan 9B ‘Huis ter Kleef’, Haarlem

Docenten: Noor van Gelder – Pelser.

Je investering: De gehele cursus van 9 bijeenkomsten kost € 485,- incl. BTW voor particuliere deelnemers en excl. BTW voor zakelijke deelnemers. De cursus wordt direct door de trainer gefactureerd. Met deze factuur kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van je zorgverzekeraar.

Noor is aangesloten bij de vereniging VMBN. Je kunt hierdoor mogelijk een vergoeding krijgen van je ziektekostenverzekeraar afhankelijk van je voorwaarden. Klik hier voor aanvullende informatie over de mogelijke vergoedingen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yoga Innerwork op 06 – 11798789 of direct met Noor op 06 – 13432373. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen.

ONLINE AANMELDEN