'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een fijne yogales?

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

MOVIE AND MORE – Filmavonden

KOM EN LAAT JE INSPIREREN DOOR DEZE PRACHTIGE DOCUMENTAIRE!

 

Op onze Movie’s & More ontmoetingen kun je echt (weer) even je hart ophalen, in huiselijke sfeer en met gelijkgestemden inspiratie opdoen.

Na een eerste serie Movie’s & More organiseren we op veler verzoek weer een nieuwe serie inspiratie avonden.

Na een warm ontvangst starten de avond met een korte geleide meditatie om in de stemming te komen. Daarna bekijken we in ontspannen en huiselijke sfeer de film die voor die avond. Het aantal plekken is beperkt, dus geen massale bioscoopsetting. Daarna praten we nog even na over de film, en bij een hapje en drankje kun je met de andere gasten nog verder praten.

27 september: a Million Steps for Love

Op 27 september is de landelijke première van de film a Million Steps for Love. Toen we de trailer zagen wisten we gelijk: met deze film willen we de volgende serie Movie’s & More aftrappen. Een film over de liefde, en je eigen pad kiezen.

Van 2014 tot 2020 liep Esmeralda in zeven etappes van Finisterre naar Jeruzalem; een voettocht van 5.000 kilometer met als centraal thema liefde. Tijdens de laatste 75 kilometer van haar tocht, dwars door de Westelijke Jordaanoever, liepen er dertien vrouwen met haar mee. Van deze laatste week is een film gemaakt.

Om 15.00 uur zal per livestream de film a Million Steps for Love voor het eerst vertoond worden in Nederland. Wij nodigen je van harte uit om deze online première met ons mee te maken. Voorafgaand aan de film zullen we een korte meditatie doen om alvast in de stemming te komen. En na de film is er gelegenheid om na te praten.

We vragen voor deze middag een onkostenvergoeding van €7,50 per persoon. Ook zullen we een donatiepot neerzetten voor degenen die de makers van de film willen ondersteunen.

Praktische Informatie

Datum: 27 september 2020.

Tijd: vanaf 14.30 tot ongeveer 17.30.

Tickets: € 7,50 p.p.  Inclusief drankje en hapje.

Locatie: Kleverlaan 9b ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

AANMELDEN

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.