Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een fijne yogales?

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

MOVIE AND MORE – Filmavonden

KOM EN LAAT JE INSPIREREN DOOR DEZE PRACHTIGE FILMS!

Movie & More

THE GODDES PROJECT
Documentaire gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, en spraken met meer dan 100 vrouwen uit verschillende lagen van de bevolking en met verschillende leefwijzen.
De krachtige gesprekken geeft The Goddess Project een intieme kijk op de collectieve ervaring die vrouwen in de Verenigde Staten vandaag de dag tegemoet gaan.
https://www.thegoddessproject.com/

Movie & More

TIME OF THE SIXT SUN
Time of the Sixth Sun is een inspirerende en opbeurende documentaire over de verschuiving in het wereldwijde bewustzijn en de opkomende beweging om een ​​nieuwe manier te vinden om lichter te leven op aarde. Onze voorouders begrepen onze symbiotische relatie tot de natuur en de elementen en voorzagen in de ineenstorting van een niet-duurzame wereld.
“Je bent getuige van het oplossen van oude systemen en de geboorte van nieuw energiebewustzijn. Het is tijd om te herinneren wie je bent en waarom je hier op aarde bent, in deze tijd van de grootste verandering ooit. “(Tobias)
http://www.timeofthesixthsun.com/

Movie & More

DOWN TO EARTH
Een familie laat de hectiek en patronen van de hedendaagse wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Ze reizen naar de uithoeken van de aarde, op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld om ons heen. Gedurende vijf jaar reizen ze door zes continenten en bezoeken ze stamhoofden die nooit eerder zijn gefilmd of geïnterviewd.
DOWN to EARTH onthult de diepe wijsheid die ze vonden en de kracht om levens te veranderen.
Deze film is het startpunt voor een door mensen aangedreven verandering, gebaseerd op de wijsheid van de Keepers of the Earth.
https://www.downtoearthfilm.com/

Movie & More

THE POWER OF TE HEART
Van de regisseur van ‘The Secret’ komt deze ongeëvenaarde en levensveranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart.
Met ervaringen van de meest inspirerende en invloedrijke persoonlijkheden van onze tijd, onder wie Paulo Coelho, Maya Angelou, Deepak Chopra, Isabel Allende en Eckhart Tolle, levert deze film – en het gelijknamige boek – het overtuigende bewijs dat het hart veel meer is dan een fysiek orgaan… en dat het je kijk op geld, gezondheid, relaties en succes kan veranderen.
Deze film is een ervaring die je de schat die in jezelf verborgen ligt laat ontdekken en herontdekken.
https://www.thepoweroftheheart.com/

Filmavonden Praktische Informatie

Movie & More

Wanneer:

  • 12 juli – The Goddess Project
  • 30 augustus – Time of the Sixth Sun
  • 27 september – Down to Earth
  • 11 oktober – The Power of the Heart

Tijden: vanaf 20.00 tot 22.00.

Tickets: € 12,50 p.p. / € 17,50 Moeder en dochter. Inclusief drankje, hapje en cadeautje.

Locatie: Kleverlaan 9b ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.

AANMELDEN