Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Buiten, binnen en online lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

ONLINE YOGALESSEN LIVE STREAMING

HANDLEIDING ONLINE LIVE LESSEN VOLGEN

In de periode tot 1 juli 2020 bieden we online LIVE yogalessen aan volgens het lesrooster op onze website. Je kunt je zoals gebruikelijk aanmelden voor de lessen in ons systeem. Je kunt aan deze lessen deelnemen met gebruik van je lopende abonnement.

Hieronder volgt de handleiding hoe het in zijn werk gaat:

  1. Je schrijft je zoals je gewend bent in voor de les via MINDBODY. Kijk hier op het rooster! Je schrijft je ook in voor de gewenste les als je deze niet live kan ervaren maar wel binnen 48 uur erna!
  2. Ben je NIEUW bij Yoga Innerwork? Maak dan via het rooster een account aan of stuur een email naar info@yogainnerwork.nl met je contactgegevens en telefoonnummer.
  3. Let op: je kunt je tot 30 minuten voor aanvang van de les aanmelden, daarna gaat de inschrijflijst dicht. We willen graag dat iedereen zich via deze weg inschrijft!
  4. Je downloadt Zoom of gaat naar de website van Zoom, klik op ‘join meeting’ om in onze online ruimte te komen. Voor vragen over Zoom, google eerst even of kijk op hun support pagina.
  5. 25 minuten voor aanvang van de les ontvang je van ons een mail met de code én een wachtwoord. Check je spam even als je geen mail hebt ontvangen! Heb je niets ontvangen, maar sta je wel ingeschreven? Het kan zijn dat jouw emailadres verkeerd in MINDBODY staat, mail ons dan even. 
  6. Zorg dat je klaar zit met je mat (en props) voor de les!
  7. Wil je tóch last minute meedoen? Geen zorgen, dat kan! Stuur ons dan een mailtje (onderwerp “last minute LIVE les”), dan schrijven we je handmatig in en krijg je de code en het wachtwoord toegestuurd.

LES ACHTERAF TERUGKIJKEN
Wil je de les op een ander moment doen? Ook dat kan gewoon! Stuur ons dan een mailtje (onderwerp “les terugkijken”), dan schrijven we je handmatig in en krijg je een terugkijklink toegestuurd. Let op: deze code is voor normale lessen tot 72 uur na de LIVE les te gebruiken.


LES, LESKAART OF ABONNEMENT NODIG?

Wil je een leskaart of losse les kopen? Of een (nieuw) abonnement afsluiten? Je kunt dat doen via de website of stuur ons dan alsjeblieft een mail met in het onderwerp ‘leskaart/losse les kopen’. Wij sturen je dan een mail met de bevestiging en betaalinstructie. Check de tarieven hier.