'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

ONLINE yogalessen

Kom lekker tot jezelf bij een van de online yogalessen.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

ONLINE YOGALESSEN

Door de noodgedwongen sluiting van onze fijne yoga locatie tot 21 april 2021 bieden we de mogelijkheid om tijdens deze periode ONLINE yogalessen te volgen via het YouTube kanaal van Yoga Innerwork. We doen dit graag voor onze leden en voor iedereen die een les wil beleven via deze mogelijkheid.

De meeste docenten zijn afhankelijk van de inkomsten uit het geven van lessen. Deze inkomstenbron valt nu weg omdat les geven nu eenmaal even niet kan. We ondersteunen onze docenten in deze onzekere periode graag door lessen op te nemen en deze via het internet aan te bieden.

Wanneer je lessen wilt aanschaffen dan kan dat via deze website. Na aanschaf ontvang je een link per email waarmee je de les kunt gaan volgen. Ook ontvang je na de bestelling op de site een ‘open tikkie’ waarmee je je eigen bijdrage kunt bepalen voor de les. We realiseren ons dat naast onze docenten veel mensen in vergelijkbare omstandigheden verkeren en we vinden het dan ook gepast de vergoeding aan jou over te laten. Met de inkomsten uit deze service worden de docenten weer betaald. We hopen zo samen met jou een kleine bijdrage te kunnen leveren aan onze docenten. Heel veel dank hiervoor!

We zijn ook gestart met het streamen van LIVE lessen. Onze vaste docenten verzorgen dan vanuit de grote zaal lessen in verschillende stijlen. Je kunt de aangeboden lessen bekijken op ons vaste lesrooster dat tot 19 januari alleen de LIVE online lessen bevat. Aanmelden voor deze lessen kun je doen op de gebruikelijk manier, ook via de app op je telefoon! Lees hier meer informatie over de LIVE lessen.

We hebben tot nu de volgende opgenomen lessen ONLINE beschikbaar. Deze lessen kun je aanschaffen via de link rechts op deze pagina.


Debby, Zwangerschapsyoga, 2 lessen


Ingrid, Yin yoga


Mariet, Yin Yang yoga, 2 lessen


Esther, Hatha yoga (2 lessen) en yoga Nidra (2 lessen)


Fleur, Restorative yoga, 2 lessen


Eric, Stress Relief yoga


Saskia, Vinyasa Slow Flow en Basic Flow


Sandra, Hatha yoga (English)


Sandra, Vinyasa yoga (English)


Sandra, Immunity Boosting en Energy Bioosting (both English)


Anita, Hatha yoga, Minfdful yoga en Mindfulness opnames


Marcel, Backpath yoga


Handan Aydin

Praktische informatie ONLINE yogalessen

Hier volgt een stapsgewijze beschrijving voor het aanschaffen van een ONLINE yogales:

  • Klik op

    ONLINE YOGALESSEN

    voor het overzicht aan beschikbare ONLINE lessen in onze shop.

  • Klik op de les naar keuze in het overzicht en doorloop de aanschaf.
  • Je ontvangt een ‘open tikkie’ waarmee je zelf je bijdrage aan de docenten bepaalt. Heel veel dank alvast hiervoor namens de docenten!
  • Je ontvangt na ontvangst van je bijdrage een link per email waarmee je de les ONLINE kunt gaan volgen.

NB De deelname aan de ONLINE lessen wordt NIET verrekend met de abonnementen. Alle lopende abonnementen zijn opgeschort voor de periode van 16 maart tot 6 april 2020!