'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Arno ten Veen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Arno ten Veen

Arno is gediplomeerd Rebirther-Ademtherapeut, Meditatiebegeleider, Yogadocent en Zhineng Qigong instructeur. Hij is coach, trainer, therapeut en docent.

Arno begon als 16 jarige met meditatie en self-healing. Na een burn-out als jong volwassene koos hij definitief het levenspad van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn. Meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van ademwerk, lichaamswerk, meditatie en yoga brachten hem bij verschillende meesters, sjamanen en leraren. De verlichte meester Osho werd zijn Guru. Van Osho kreeg Arno zijn spirituele naam: Prem Nistal, wat oneindig liefhebbend betekent. Een soort mantra, (h)erkenning en levensopdracht.

Arno is gecertificeerd Power Yoga docent en Ashtanga Vinyasa docent (Yoga Moves Utrecht). Ook heeft hij 2 jaar gestudeerd aan de Iyengar Yoga Teacher Training in Amsterdam. Daar heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan over het toepassen van de juiste techniek in yoga poses.
“Mijn persoonlijke yogareis begon bij de Yangstijlen: Bikram Yoga, Power Yoga, Ashtanga en Vinyasa Yoga. Veel wilskracht en inspanning en veel aandacht voor de adem. Via Hatha Yoga bewoog ik langzaam naar steeds meer zachtheid, ontspanning en overgave. Ik voel me inmiddels thuis in de Yinstijlen: Mindfulness Yoga en Yin Yoga.”
“Mijn lessen zijn het natuurlijke resultaat van alles wat ik ooit geleerd heb. We brengen de balans en de juiste houding terug in lichaam en geest. Ik mix de meditatieve flow en het adembewustzijn van de Vinyasa Yoga met de techniek, alignment en het lichaamsbewustzijn van de Iyengar Yoga. In combinatie met meditatieve aandacht en een goede dosis Core oefeningen is elke les een helende reis naar je Zelf!”

Arno over Yoga:
“Yoga gaat niet over hoe diep je kunt komen in een pose. Yoga gaat over verdieping van je aandacht en je (adem- en lichaams)bewustzijn. Dat creëert eenheid en harmonie tussen lichaam en geest.”

Arno over de Adem:
“Je adem is je belangrijkste bron van energie. Vol en vrij ademen leidt tot vol en vrij leven. Bewust Verbonden ademen maakt alles in jou weer licht en luchtig!”