'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

BEN HUMPIG

Ik ben vooral echtgenoot en vader van een tienerdochter. Daarnaast geef ik meer dan 25 jaar fulltime gitaarles aan kinderen en volwassenen. Vanaf 2017 geef ik naast gitaarlessen ook Critical Alignment Yoga en Therapy lessen aan volwassenen. 

Waarom gitaar en yoga? 

Na tientallen jaren spelen en oefenen op de gitaar bleek dat ik een ‘voorkeurshouding’ had ontwikkeld die klachten in de rug, nek en schouders veroorzaakte. Daar moest ik mee aan de slag en zo kwam ik via verschillende bewegingsvormen zoals Tai Chi en Yoga bij Critical Alignment Yoga terecht. Ik was zo gegrepen door de praktische en probleemoplossende benadering van de methode en de spectaculaire resultaten ervan dat ik besloot de opleiding als Critical Alignment Yoga (CAY) docent en Critical Alignment Therapeut (CAT) te voltooien.

Andere passies: Drummen, muziek opnemen en produceren, longboarden, suppen en andere balans sporten. Mijn lessen zou ik omschrijven als therapeutisch, informatief, meditatief, uitdagend en speels met veel aandacht voor anatomie en ademhaling

 Lessen

Critical Alignment Yoga