'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Annemiek Tuinhof de Moed

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Eric Huisman

Heb jij last van lichamelijke of geestelijke klachten zoals rugpijn, vermoeidheid, depressie of burnout? Dit zijn signalen dat jouw levensenergie niet goed stroomt. Ik kan jou hierbij helpen.

Mijn naam is Eric Huisman en ik geef Yoga, massages en energetische behandelingen.

Mijn lessen en behandelingen zijn er op gericht om jouw levensenergie weer te laten stromen. 

Levensenergie is de mysterieuze kracht die ons hart doet kloppen en ons met elkaar verbindt. Vanuit Yoga wordt deze Prana genoemd en de Chinezen noemen haar Chi. Als de levensenergie niet goed stroomt dan ervaar je belemmeringen om volledig te kunnen leven zoals fysieke of mentale klachten.

Door Yoga heb ik ontdekt dat ik een gave heb gekregen om mensen te helpen om deze blokkades op te heffen en de levensenergie weer te laten stromen. Ik ben heel dankbaar om deze gave te gebruiken in mijn lessen en behandelingen.

In mijn Yoga lessen nodig ik mensen uit om bewust te ontspannen. Mensen hebben vaak niet door hoeveel spanning er in hun lichaam vast zit. Hiervan bewust worden en verbinding mee maken is nodig om deze spanning los te kunnen laten, zodat de energie weer goed kan gaan stromen. Dit doen we door een afwisseling van inspannende en ontspannende Yoga oefeningen, ademhalingstechnieken en oefeningen uit energetisch werk. De simpele oefeningen helpen je om je natuurlijke energie weer te laten  stromen, zodat jij je weer vrij kunt voelen in je lichaam . 

Lees hier meer op de website van Eric Huisman.