'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Hatha Yoga

Anita Tamming verzorgt o.a. Hatha yoga. Kijk op het lesrooster voor de lessen.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Lotte Petter

Een gezond lichaam is de steunpilaar voor een gezonde geest.

Na een periode van overleven, door stress en pijn, besloot ik om mijn leven om te gooien en koos ik het pad van Yoga. Yoga hielp mij verbinden met mijn lichaam, waardoor ik de stress en moeilijkheden die in mijn hoofd speelde kon loslaten. In mijn lessen probeer ik de brug te slaan tussen het verstillen en verzachten, door ademhaling en meditatie te verbinden met de Asanas (bewegingen). Een persoonlijke practice waarbij jij gezien wordt, persoonlijke aandacht krijgt en ondersteunt wordt in het losmaken van je gedachtes dan wel verbinden met jouw lichaam.

Zelf ben ik het meest gelukkig in de natuur, in verbinding met het grote geheel, in stilte, misschien met een boek, onder een boom. Mijn grote passie is holistische gezondheid, naast Yoga heb ik een focus op gezonde voeding. Voor mijn persoonlijke balans luister ik graag naar klassieke muziek en ook wandelen, pottenbakken, piano spelen, schilderen, gedichten schrijven, lezen, surfen en dansen zijn voor mij helende bezigheden.

Met mijn aandachtige en zorgende aanpak begeleid ik je op een liefdevolle manier tijdens de “Strong flow” Vinyasa & Hatha lessen op woensdag.