'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Hatha Yoga

Anita Tamming verzorgt o.a. Hatha yoga. Kijk op het lesrooster voor de lessen.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Martine Scheen

Over Martine Scheen
Martine zet in haar sessies en workshops diverse tools afkomstig van meesters die vol in hun hart leven. De tools die ze kiest, stemt ze intuïtief af op de persoon of groep. Ze heeft hiervoor verschillende opleidingen gevolgd, onder meer bewustzijnstherapie, diverse energetische healing systemen met een oorsprong in het sjamanisme, een massage- en energiewerk opleiding en een Yoga Nidra meditatieopleiding.

Martine heeft praktijk in Yoga Innerwork of neemt mensen mee de natuur in om de wijsheid van de natuur te verbinden aan de wijsheid in jou. In het werk dat zij doet, vraagt ze niet om haar te geloven, maar een eigen ervaring te hebben. Zij helpt je graag om je te openen voor de levensenergie die speels is en helend. En altijd naast je staat om jou meer vrijheid te laten ervaren. Zij ziet ziet zichzelf als iemand die oefeningen en healing mag aanreiken, zodat mensen zelf kunnen voelen wat het voor hen betekent.

Quotes als referentie
Klant met rijangst, burn-out, chronische pijnklachten n.a.v. auto-ongeluk:
“Dit traject heeft me echt zoveel gebracht. Zo heb ik me nog nooit gevoeld. Het voelt alsof ik me helemaal schoon voel. Ik zit weer in de auto en voel me vrij.”

Klant met onzekerheid over toekomst:
“Deze rust van binnen ken ik niet. Ik heb mijn ouders ontmoet in de meditatie en oude pijn kunnen opruimen.”

Klant met vraag over rouwverwerking en een neurologische ‘ongeneeslijke’ ziekte:
“Ik heb al jaren een auto-immuunziekte. Ik heb nu pas geleerd dat ik met mijn pijn in gesprek kan en wat het me wil vertellen. Na 8 sessies ben ik helemaal hersteld. De neuroloog vroeg: wat heb je
gedaan? Hij kon het niet geloven.”

Martine Scheen: “Mensen die naar de praktijk komen, zijn zo krachtig. Ze zijn benieuwd hoe ze vrijer kunnen leven. Ik zie mensen die zichzelf wegcijferen, grenzen over gaan, chronische pijnklachten hebben, ziek zijn, angstig zijn, onoplosbaar verdriet ervaren, slapeloosheid hebben of gewoon constant een druk hoofd. Elk pad is uniek en ik vertrouw erop dat als je op mijn pad moet komen, dat zo is. Het is heel dankbaar om deze tools te mogen delen.”