'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Nadine Watson

Nadine Watson is een trotse moeder en gecertificeerd ERYT 200 Hatha Yoga- en Pilates zwangerschapsdocent & massage therapeut.
In 2007 is Nadine geïnspireerd geraakt door het zelfherstellend vermogen van het lichaam en de helende effecten van Yoga en Pilates op fysiek, spiritueel en mentaal niveau. Sindsdien is zij verschillende opleidingen en workshops gaan volgen en heeft ze zich verder ontwikkeld en gespecialiseerd.
Specifiek is zij zich de afgelopen jaren gaan toeleggen op Pre -en postnatale bewegingsvormen en lichaamswerk. Om vrouwen tijdens de verschillende fases van hun zwangerschap, bevalling en de periode daarna te ondersteunen werkt zij veel samen met bekkentherapeuten, verloskundigen en andere professionals.

Tijdens haar eigen eerste zwangerschap heeft zij ervaren hoe belangrijk het is naar je diepste zelf te luisteren, te leren begrijpen wat je lichaam je wil vertellen en je natuurlijke balans te vinden.

Nadine houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften als aanstaande moeder en richt haar lessen daar zorgvuldig op in. Haar lessen dragen bij aan het vertrouwd raken met veranderingen in het lichaam en helpt je zelfverzekerd de bevalling in te gaan.