Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar yogalessen?

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Buiten, binnen en online lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

Nienke Prins

Nienke Prins

Docent Critical Alignment Yoga bij Yoga Innerwork.

Ik woon met mijn man en 2 dochters in Zandvoort. 6 jaar geleden kwam ik erachter wat Critical Alignment Yoga voor je kan doen toen ik van een ernstige nekblessure aan het herstellen was. Critical Alignment Yoga is gericht op de juiste uitlijning van de wervelkolom. Door het loslaten van spanning op speciale tools kon ik spanningsvrij bewegen en kracht opbouwen. Deze positieve ervaring wil ik graag aan zoveel mogelijk mensen doorgeven en ben docent geworden.

Yoga vind ik mooi omdat je de tijd neemt om naar je lichaam te luisteren en “uit je hoofd” komt. Denken heeft ons mooie dingen gebracht, maar het leven is meer. Ik werkte na mijn studies economie en informatiemanagement met veel plezier bij veel verschillende organisaties. Maar miste iets en toen heb ik een jaartraining zijnsoriëntatie gedaan.

Critical Alignment Yoga is voor mij het onderzoeken waar en wanneer je spanning opbouwt, hoe je deze los kunt laten en hoe je van daaruit in beweging kunt komen. Mijn les is niet ambitieus maar gericht op dit gezamenlijke onderzoek in een ontspannen sfeer. Ik besteed aandacht aan ademhaling en leg uit wat er anatomisch gebeurd en wat je kunt ervaren. De lessen zijn interessant voor mensen met en zonder klachten en ervaren en onervaren yogi’s.