'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Vinyasa yoga

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

NIKKI TER VEER

Nikki ter Veer – Vinyasa (van gentle tot strong), YinYang, Yin

Volg je hart, de mantra waarmee ik ben opgegroeid, is makkelijker gezegd dan gedaan. Ergens zo simpel maar je moet hem ook herkennen, en dan nog leren erkennen.

Mijn missie in het leven is om te leven vanuit mijn hart, en de weg van het hart te bewandelen.

In mijn lessen neem ik mensen graag mee naar binnen in het lichaam om verschillende lagen (in jezelf) te onderzoeken.

Ik zie yoga als een bijzonder mooi middel om steeds dichter bij jezelf te komen. Om te herkennen wat er in je leeft, en uit het hoofd in het lichaam te landen en de verbinding tussen die twee te versterken. Kenmerkend voor mijn lessen zijn de combinatie van kracht, flexibiliteit, ademhaling en bewustwording in het ondersteunen van deze connectie.

In 2014 in Manali, India ervaar ik voor het eerst de magie van yoga verder reikend dan beweging. De energie die door het lichaam stroomt en lichaam en geest verbindt, een energetische ervaring die letterlijk en figuurlijk iets in mij los heeft gemaakt.

Na mijn masteropleiding Business Administration leidt mijn hart mij naar een reis door Zuid-Amerika. Een jaar van vrijwilligerswerk, reizen en een nieuw ontdekte passie in golfsurfen. Bij terugkomst in Amsterdam volg ik een yoga opleiding voor verdieping van mijn eigen flow. Hieruit ontvouwt de rest van mijn pad, leven vanuit mijn hart, geïnspireerd worden en anderen inspireren.