'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

NOOR VAN GELDER – PELSER

Bewust aanwezig zijn geeft het gevoel dat je je leven leidt en niet geleefd wordt. Daar begint voor mij mindfulness. Het schept perspectief en rust in je hoofd. Het helpt met stress om te gaan en de uitdagingen van het drukke leven aan te kunnen. Mijn trainingen zijn positief en down-to-earth en zonder oordeel.

Ik geloof dat je meer ziet als je vertraagt. Ik wil je inspireren om je eigen gedragspatronen te herkennen en jezelf en anderen met een open vriendelijke houding te benaderen.

Voordat ik mij volledig ben gaan richten op mindfulness met mijn bedrijf Meditatiestation, werkte ik 10 jaar lang in de filmwereld. Als marketing- en publiciteitsmanager bij een filmdistributeur die ik in 2009 zelf heb mogen oprichten in Nederland. Naast de creatieve processen, hield ik me binnen het team graag bezig met ieders persoonlijke ontwikkeling, het vinden van innerlijke drijfveren. Mindfulness en meditatie waren al jaren in mijn leven verweven, ik besloot zelf trainer te worden.

De passie voor films is er nog steeds. Daarnaast geniet ik van de natuur, vrienden en mijn gezin met 3 basisschoolgaande kinderen.

Ik ben opgeleid tot mindfulnesstrainer bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en gecertificeerd op het hoogste niveau (categorie 1) en ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN. VMBN-registratienr: 20191425.