'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Op zoek naar Vinyasa Yoga?

Kom lekker tot jezelf bij een van de Vinyasa Yoga lessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Saskia Broersma – docent vinyasa yoga

Het yogapad van Sas

In het jaar 2000 kreeg ik door een verkeerde werkhouding en hoge werkdruk last van RSI. Hierdoor kwam ik, naar aanleiding van het boek ‘Stop RSI’, voor het eerst in aanraking met Critical Alignment Yoga van Gert van Leeuwen. Dit heeft mij in die periode veel verlichting en lichaamsbewustzijn gebracht. Yoga is daarna langzaam wat meer naar de achtergrond gegaan, ik ben wel altijd blijven sporten en hardlopen.

Na een lange periode van hard werken en veel stress ben ik rond 2014 mijn leven anders in gaan richten en veel meer gaan luisteren naar mijn gevoel. Ik ben o.a. meer yogalessen gaan volgen, begonnen met dagelijkse meditaties en gestopt met het drinken van alcohol.
April 2019 heb ik de Vinyasa Teacher Training 200 uurs afgerond, een lang gekoesterde wens, sinds die tijd geef ik les op diverse locaties in Haarlem en omstreken.

Naast yogadocent ben ik werkzaam als adviseur op het gebied van vitaliteit en werkgeluk.
Ik nodig mensen uit het hoofd te verbinden met het hart. Zowel in het bedrijfsleven als op de yogamat. Vandaar dat mijn bedrijf Hartopener heet, ik geloof erin dat je door het luisteren naar je hart meer gaat doen wat je echt leuk vindt en zo meer betekenis kan geven aan je eigen leven en het leven van anderen.

Ik ben dankbaar dat ik Vinyasa Yoga mag geven bij Innerwork, een prachtige plek waar inspiratie, zelfreflectie en bewustwording samenkomen en dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan het bewegen van mensen naar persoonlijke groei en authentieke bloei. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.
Saskia Broersma Jenezon

De mooiste dingen in het leven kun je niet zien of aanraken.
Ze worden gevoeld met het hart…
Helen Keller

Saskia Broersma verzorgt Vinyasa Yoga lessen op maandagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur bij Yoga Innerwork.