Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

LIVE Online lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

YVONNE GRAVEMAKER

Yvonne Gravemaker heeft jarenlange ervaring met yoga. Toen zij in 2004 begon met ‘yoga-op-de-mat’, kwamen veel asana’s haar bekend voor. Als kind gleed zij regelmatig in de spagaat en split, of legde ze haar benen in haar nek. Maar het liefst stond zij in een bruggetje of op haar handen of haar hoofd. The world’s a better place when it’s upside down! Ja, het voelde gewoon lekker…

De eerste 10 jaar is haar practice sterk beïnvloed door de Iyengar-traditie, waarbij ruim aandacht wordt besteed aan een ‘correcte’ alignment. Geleidelijk aan kreeg ze meer behoefte aan een minder statische invulling van de ‘yoga-op-de-mat’ en kwam Ashtanga yoga op haar pad. In 2012 rondde ze een 200+ Ashtanga Vinyasa teacher training af tijdens een reis door India gevolgd in 2014 door de 500h+ teacher training bij Svaha Yoga in Amsterdam. Deze laatste is sterk geïnspireerd door Jivamukti Yoga waarin ook yogafilosofie een belangrijk onderdeel is. Haar lessen kenmerken zich door een combinatie van vloeiende bewegingen op fijne muziek.

Naast de genoemde opleidingen blijft zij zich ontwikkelen door zelfstudie en -practice, en door het volgen van workshops en trainingen van nationale en internationale yogadocenten. Zo heeft zij onder andere workshops gevolgd bij Jason Crandell, Sharon Gannon, Jules Febre, Clive Sheridan, en Nianna Bray.

Yvonne deelt graag haar kennis en ervaringen met je. Ze daagt je uit je lichaam te ontdekken, je grenzen te verkennen en uitdagingen aan te gaan. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel, en altijd met een open hart. “Het uiteindelijke doel van yoga, is verlichting. En bij elke stap die je voorwaarts zet, verlicht je jezelf steeds een stukje meer!”.