Welkom bij Yoga Innerwork!

Beginnend of gevorderd yogi? Bij ons is iedereen welkom! Kom langs voor een proefles of proefserie!.

Welke yogastijl past bij jou?

Er zijn meer dan 10 yogastijlen waar Innerwork les in geeft.
Ontdek hier alle stijlen!

Trek je schoenen aan en ga!

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Dagelijkse lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

Het Centrum

Yoga en meditatie

Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent “verbinden” of “samenbrengen”. Met yoga willen we dan ook lichaam en geest met elkaar verbinden. Yoga is daarbij meer dan alleen het fysiek beoefenen van houdingen (asanas).
De verschillende houdingen worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen (pranayama), meditatie (dhyana) en concentratie (dharana).

Waarom Yogacentrum Innerwork?

Bij Yogacentrum Innerwork in Haarlem tref je een ontspannen sfeer. We zijn een toegankelijk en laagdrempelig centrum waar iedereen welkom is, zichzelf mag zijn en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
We bieden je een veilige omgeving waar je tot jezelf kunt komen en een moment van rust en ontspanning zult ervaren.

Wil je ook werken met je lichaam en tegelijkertijd een moment om rust te vinden in je hoofd? Bij Yogacentrum Innerwork zijn we ervan overtuigd dat iedereen yoga kan beoefenen. Beginner of ervaren yogi, jong of oud. Bij yoga gaat het niet om het leveren van een fysieke prestatie, maar om het verbinden van het fysieke met het mentale,

je lichaam met je geest. Je leert met yoga krachtiger te worden zonder over je grenzen heen te gaan. Het resultaat van het beoefenen van yoga is ontspanning, vitaliteit en het gevoel van gezond zijn.

Onze missie

Onze missie is het verwezenlijken van een plek waar verbinding, innerlijke rust, bewustwording en inspiratie ervaren wordt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau voor iedereen. Yogacentrum Innerwork draagt bij aan het welzijn en zelfrealisatie van de mensen. Een centrum waar inspiratie, zelfreflectie en bewustwording samenkomen.

Onze visie

Wij geloven in de interne verbinding tussen lichaam, geest en ziel, en een externe verbinding tussen de mens en zijn universele omgeving. Ieder mens streeft daarin naar zelfrealisatie.

Vestiging Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, 2023 JC, Haarlem