Selecteer een pagina

Samenwerkingen

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

LIVE Online lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

Samenwerkingen

LAB voor Leiders

We hebben ook LAB voor Leiders (voorheen AHAU Coaching & Training) als partner. Bekijk hier de websiteSamenwerkingen.

Het aanbod van trainingen en coaching is gebaseerd op het door LAB voor Leiders ontwikkelde Multi Dimensionaal Systeem© en levert een belangrijke bijdrage aan duurzaam leiderschap.
Dit systeem ontwikkelt de leiderschaps-vaardigheden voor zowel de individu als een (management) team.

LAB voor Leiders is de plek waar individuele, team en organisatieontwikkeling, groei en transformatie plaatsvindt, wat leidt tot Leiderschap, Authenticiteit, Bewustzijn (LAB).

Wij zijn gespecialiseerd in het Multi Dimensionaal Systeem en geloven in leven en werken vanuit een constante, bewuste verbinding met je vier niveaus van Zijn: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele.

Wij stellen ons ten doel mensen binnen organisatiesystemen optimaal tot bloei te laten komen middels het Multi Dimensionaal Systeem. Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan daarbij hand in hand.

Viva! Zorggroep – SenZ

Logo SenZAlle leden van SenZ, en in het bezit van een abonnement, komen in aanmerking voor 10% korting op de lessen zwangerschapsyoga, kinderyoga en de cursussen mindfulness voor volwassenen en voor kinderen.

Lees meer over SenZ.

 

Servicepaspoort

SamenwerkingenLeden van Servicepaspoort kunnen ook met 10% korting zwangerschapsyoga, kinderyoga en de cursussen mindfulness voor volwassenen en kinderen volgen.

Lees meer over Servicepaspoort.

 

 

Bewust Haarlem

Samenwerkingen

 

Yogatherapeut

Yogacentrum Innerwork is ook te vinden op www.yogatherapeut-info.nl.