'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Hatha Yoga

Anita Tamming verzorgt o.a. Hatha yoga. Kijk op het lesrooster voor de lessen.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Peter van der Werf

Peter van der Werf

Mijn naam is Peter en ik geef sinds enkele jaren pilates. De afgelopen tijd deed ik aan mountainbiken, calisthenics, (voor het gemak noem ik het even in de turnringen hangen ) en werkte ik volle dagen als hovenier en fietskoerier, kortom veel fysiek inspanning. Ik liep carpale tunnelsyndroom op waarbij ik aan beide handen geopereerd moest worden. Na dit herstel zocht ik naar diverse mogelijkheden om mijn lichaam (eveneens mijn geest) weer op een gecontroleerde wijze aan te sterken. Ik heb verschillende dingen uitgeprobeerd en letterlijk aan den lijve ondervonden dat pilates het meest bij mij past. Met aandacht je lijf gecontroleerd bewegen. Als sociaal juridisch medewerker heb ik in het verleden in verschillende gevangenissen, maar ook daarbuiten graag bijgedragen aan de groei van mensen. Zowel lichamelijk als mentaal. Om te zien dat wij door herhaling onszelf iets eigen maken, progressie boeken en ons fitter gaan voelen, in lijf en geest. Dat en het eerdergenoemde nodigde mij om les te gaan geven aan anderen.

Uiteindelijk bleek dat er uit iets “slechts” ( mijn handen en de operatie ) iets goed naar voren is gekomen. Een mooi voorbeeld hoe alles valt en staat met je eigen verzameling attitudes naar het leven toe.