'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Chi Neng Qigong

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Qi Gong

Qi = Energie. Gong = beoefening.

Hi! Mijn naam is Guusje, ik ben 26 jaar en studeer Chinese Geneeskunde, waarbij ik mij specialiseer in Qi Gong en acupunctuur. Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik bijna twee jaar bij een reisbureau gewerkt. Maar bezoekjes aan de acupuncturist en Qi Gong lessen volgen, vond ik eigenlijk veel interessanter. Daarom heb ik het roer omgegooid om nu echt mijn hart te volgen.

De afgelopen jaren heb ik veel in Latijns-Amerika gewoond en gereisd voor mijn toenmalige werk, vrijwilligersprojecten in lesgeven en permacultuur en om deel te nemen aan een  Qi Gong retreat. Mijn droom is om anderen een weg te tonen naar natuurlijke genezing en zelfheling. Zo is Chinese geneeskunde al duizenden jaren een prachtige en effectieve geneeskunde voor de algehele gezondheid en het krijgt steeds meer bekendheid in onze westerse wereld.

 In de loop van ons leven verliezen we steeds meer onze oorspronkelijke, embryonale ademhaling. Deze ademhaling is diep voedend voor ons lichaam. Bovendien zijn er in ons dagelijkse leven talloze factoren die onze energie uitputten. Qi Gong helpt onder andere terug te keren naar onze oorspronkelijke, embryonale ademhaling. Qi Gong voorkomt dat je leegloopt van energie en daarnaast helpt het deze ook weer op te bouwen in je lichaam.

Al het materiële in het universum van atomen, moleculen, planeten, sterren, dieren, de natuur en mensen, bestaat uiteindelijk uit niets meer of minder dan energie die op verschillende frequenties trilt. Deze energie, is wat de Chinezen Qi noemen.

Met Qi Gong of ‘’energiewerk’’ leer je werken met lichaamsenergie en deze af te stemmen op de omgeving. Hierdoor bereik je een optimale staat van evenwicht en harmonie, waardoor je gezonder wordt en langer zult leven. Zowel op fysiek als mentaal niveau zal je meer in balans komen. 

Beoefen samen met mij Qi Gong om weer meer in je lichaam te komen, je bewust te worden van je energie en de vibratie te verhogen. Je zult je lichaam voelen en ervaren door middel van zachte, langzame bewegingen, aandacht, visualisatie en meditatie.

 

ningen.

Qi Gong Informatie

Wanneer: iedere woensdagmiddag.

Tijden: van 17.15 tot 18.30 uur.

Docent: Guusje Steenbeek.

Kosten: zie prijzen.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.

Klik QI GONG KLEVERLAAN om je aan te melden voor een les.