Selecteer een pagina

Chi Neng Qigong

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

LIVE Online lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

Chi Neng Qigong

Qi = Energie. Gong = beoefening.

Qigong betekent dus energie-oefeningen. Het zijn hele langzame – en daardoor met al je aandacht – uitgevoerde sierlijke bewegingen. Lichaam en geest vallen weer helemaal samen. En energie volgt aandacht, dat is een Universele Wet. Dus al je energie vloeit weer naar je terug.

Een fantastische manier om je energie te managen. Het specifieke van de Zhineg Qigong – in vergelijking met andere qigong vormen – is dat de oefeningen erop zijn gericht dat je een wordt met de Natuur, en met het Universum. Dat er een vrije en gemakkelijke uitwisseling van energie plaats vindt tussen jou en de Natuur en tussen jou en het Universum. Je leert de oer-energie die overal aanwezig is en alles doordringt bewust in je op te nemen, en ook jezelf weer op te laten lossen in het geheel, in het Universum. Jij bent in het Universum en het Universum is in jou. Dit is natuurlijk sowieso waar. Dit zijn we als westerse mensen helaas vergeten, we voelen het niet meer en weten het niet meer.

De Zhineng Qigong herstelt deze eenheid en harmonie. Het zijn eenvoudige door iedereen makkelijk uit te voeren oefeningen.

IEDERE:

  • maandagavond van 20:30 tot 21:45 uur (Arno)

Docent: Arno ten Veen.

Kosten: zie prijzen.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 023-5444034.

Klik QI GONG KLEVERLAAN om je aan te melden voor een les.