'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

QUINTY VAN EICK – YOGA THERAPEUT

Hoi, ik ben Quinty May van Eick (MSc) en ik ben yogatherapeut.

Het is mijn missie om jou eindeloos vertrouwen in jezelf en in je gezondheid te geven. Zodat je vanuit rust met energie en plezier je leven kan leiden hoe jij dat wilt.

Ik heb na 3 jaar studeren de door de IAYT gecertificeerde yogatherapie opleiding van The Yoga Therapy Institute afgerond. Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gedaan in Restorative Yoga, Ayurveda en Yoga Nidra. Hierdoor heb ik enorm veel tools in handen gekregen om jou op meerdere fronten met yoga in je gezondheid te ondersteunen.

Ik weet namelijk ook heel goed hoe het is om niet gezond te zijn. Na 8 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben was ik op. Ik had allerlei pijntjes. Ik was constant aan het piekeren. Had continu een gejaagd gevoel. En uiteindelijk viel ik om: burn-out. Boem. Na allerlei trajecten bij een psycholoog, een coach, een fysiotherapeut, werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn frustratie groeide. Ondertussen kreeg ik door yoga steeds meer rust, meer zelfinzicht, maar toch liep ik daar in de groepslessen ook tegen beperkingen aan. Niet alle oefeningen in een les werkten goed voor me. Ook zocht ik meer begeleiding om me verder te helpen met de inzichten die ik op de mat opdeed.

Enter yogatherapie. Hier kwam alles samen waarvan ik geloof dat het jou ook kan helpen om weer balans te vinden: holistische gezondheid, wetenschappelijke kennis, empowerment, kijken naar de oorzaak in plaats van pleisters plakken, praten, bewegen, ademhalen, diep ontspannen, een persoonlijke aanpak en een oprechte menselijke verbinding.

Inmiddels heb ik al vele mensen mogen ondersteunen met 1:1 trajecten. Door een brug te slaan tussen soul en science, begeleid ik jou vanuit compassie naar een gevoel van rust en vrijheid.

Het lijkt me bijzonder jou te mogen samenwerken. Als je vragen hebt over de trajecten, stuur me gerust een berichtje of plan direct een eerste afspraak in.