'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

RESTORATIVE YOGA voor mensen met (of herstellende van) kanker

Met liefdevolle aandacht kijken naar wat wel en wat niet kan, naar wat goed en helend voelt voor je lijf en voor je geest. Restorative yoga is een rustige vorm van yoga die gericht is op ontspanning en waarbij je volledig ondersteund een yogahouding ervaart. Het zijn eenvoudige houdingen die helpen om lichaam en geest te ontspannen.  En door lichaam en geest te ontspannen, activeren we het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en gaat ons immuunsysteem harder werken. Dat maakt dat deze vorm van yoga heel behulpzaam kan zijn als je aan het herstellen bent van een operatie of chemokuur.

Fleur Smelt
Pas op latere leeftijd is yoga op mijn pad gekomen. Het lichaam als ingang naar thuiskomen bij je Zelf was mij onbekend maar voelde heel vertrouwd. In een tijd van stress en verandering hielp het beoefenen van yoga mij om iedere keer weer terug te keren bij de stilte in mijzelf, om te kiezen voor liefde en vertrouwen. In mijn yoga lessen zijn de houdingen nooit een doel op zich. De houding helpt om in het lichaam te komen, blokkades te ontdekken, rust en stilte te vinden, contact te krijgen met de ruimte in onszelf en om angst te transformeren naar Liefde.

In het proces waar je als kanker patiënt door heen gaat worden diepe angsten en onzekerheden geraakt, krijgt je lichaam een enorme dreun en wordt je vertrouwen in je lichaam sterk op de proef gesteld.

Hier kunnen we in deze yogales, die speciaal bestemd is voor mensen met kanker, bij stilstaan en de ruimte aan geven. Door in de houdingen te rusten, langzaam het vertrouwen in ons lichaam te herstellen en contact te maken met wie we werkelijk zijn. We  creëren met elkaar een veilige ruimte  waarin we gewoon kunnen zijn met dat wat er ís.

Voel je welkom om het uit te proberen!!

Praktische informatie

Wanneer: vanaf 3 december 2019 elke dinsdagmiddag.

Tijden: vanaf 16.30 – 17.45 uur.

Docenten: Fleur Smelt.

Kosten: zie prijzen.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’ 2023 JC, Haarlem.

Klik RESORATIVE LESSEN KLEVERLAAN om je aan te melden voor deze les.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.