'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

Wintercourse Deep understanding of Sjamanic healing

Deze drie dagen staan geheel in het teken van self healing van het menselijk energetisch lichaam, dat tevens een positieve invloed heeft op het fysieke lichaam en de mind. Deze drie componenten zijn altijd met elkaar verbonden en om een goede gezondheid tot stand te brengen en te houden moeten zij alle drie in balans zijn.

Wat leer je op de cursus

Allereerst wordt er les gegeven in de anatomie en fysiologie van het menselijk energetisch systeem. De theorie komt niet uit één van de vele boeken over chakra’s en dergelijke, maar wordt verteld vanuit de ervaring van de docent, omdat hij met verschillende volksstammen en leraren op diverse plaatsen in de wereld heeft gestudeerd.

Zodra we de werking van het energetisch systeem begrijpen worden we meer bewust van ons eigen energetisch lichaam. Met energetische oefeningen gaan we aan de slag om te voorkomen dat jouw energie ergens gaat stagneren en waar nodig wordt een blokkade opgeheven.

De oefeningen zijn gericht op het in balans brengen van onze mannelijke en vrouwelijke energie, het aarden, specifiek werken aan de 7 grote chakra’s en het beoefenen van een eeuwenoude helende techniek, die gebruikt wordt door de Sjamanen en ook wel energetische massage wordt genoemd.

Er zal genoeg tijd zijn voor persoonlijke vragen van de deelnemers. De belangrijkste focus van de cursus is gericht op self healing. Nadat je hebt geleerd hoe je voor jezelf moet zorgen, kan je met deze technieken ook andere mensen gaan helpen.

Wie kan er aan deze cursus deelnemen

Iedereen die interesse heeft in self healing en/of meer wil weten over het energetisch systeem. Maar ook voor therapeuten en medewerkers in de gezondheidszorg, die het leuk vinden om de holistische kant van de zorg te leren kennen.

Rahul Bharti

Rahul Bharti is geboren in India. Op zevenjarige leeftijd verhuisde hij, samen met zijn vader, naar Thailand en kwam daar in aanraking met ‘Ancient massage’. Nadat hij zich de Ancient massage eigen had gemaakt, wilde hij graag meer kennis opdoen over het menselijk energetisch lichaam en zijn intuïtieve inzicht ontwikkelen. Dat Rahul over een bijzondere gave bezit, werd toen al duidelijk.

Rahul leefde een lange periode een nomadisch bestaan. Hij leerde van en woonde samen met medicijnmannen in o.a. India, Thailand en Sri Lanka, die hem de kunst van het healen leerden. Rahul zorgde al op jonge leeftijd voor het welzijn van anderen. Hij heeft een brede ervaring in de holistische, alternatieve gezondheidszorg op fysiek, energetisch en psychisch niveau; van het beoefenen van verloskunde tot en met stervensbegeleiding en alles wat daartussen zit.

In Nepal ontmoette Rahul zijn vrouw. Ze kregen twee prachtige zoons. Rahul en zijn vrouw richtten projecten op om mensen, die op de straat leven, te helpen en hij startte zijn eerste ‘Ancient massage’ school. In verband met de studie van zijn kinderen, verhuisde het gezin in 2011 naar Pondicherry in India, waar Rahul verder ging met zijn school, ‘The Healing Hands Center’. Naast het lesgeven was hij dagelijks als therapeut te vinden in o.a. de ashram, waar hij voor oudere medemensen zorgde.

Sinds 2018 woont het gezin weer in Nepal, waar Rahul zijn school ‘The Healing Hands Center’ en het begeleiden van mensen met een hulpvraag voortzet. Rahul heeft al vele duizenden mensen op weg mogen helpen op hun pad naar self healing. Zijn kennis en ervaring is indrukwekkend. Rahul werkt vanuit zijn hart om bewustheid, liefde en kennis over te dragen.

Praktische informatie Wintercourse Sjamanic healing

Data: 27  28 en 29 december 2018.

Tijdstip: alle dagen vanaf 09.00 – 17.00 uur.

Docent: Rahul Bharti.

Locatie: Yoga Innerwork, Kleverlaan 9, 2023 JC, Haarlem.

Kosten: € 240,-, Incl. koffie, thee, snacks en een verse, vegetarische lunch.

De voertaal is Engels!

Aanmelden en contact:
Karin de Bruin
M: +31 (0)653833296
E: karindebruin@lentezon.nl