'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Heb je interesse in yoga?

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen. Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

SPECIAL TRE, Nidra en Restorative Yoga

TRE SPECIAL, een mini retraite voor je zelf.

TRE staat voor Tension Releasing Exercises, een serie van zeven lichaamsgerichte oefeningen, waardoor je opgeslagen stress uit je lichaam loslaat en jezelf verlost van lichamelijke, emotionele en mentale klachten. 

Het is een bewezen zelfhulpmethode van 7-tal praktische oefeningen waarbij je op een veilige manier je eigen autonome (instinctieve) ontladingssysteem activeert. Dit helpt om je dagelijkse stress los te laten of diepere chronische spanning, angst of trauma te ontladen. Je leert eigenlijk niets nieuws maar je krijgt opnieuw toegang tot iets dat al aanwezig is. Een ontladingssysteem dat we van nature dus al in ons hebben. Daarom werkt dit systeem bij iedereen!

Om deze TRE methode optimaal te ervaren gaan we voor de TRE sessie Restorative yoga samen doen. Restorative is een zeer rustige, meditatieve manier om het lichaam, en zenuwstelsel, te laten ontspannen. Dit geeft een gevoel van veiligheid, rust en innerlijke verbinding. 

Deze TRE special of mini retraite wordt afgerond met een Nidra Yoga. Deze yogavorm wordt in de oude tradities gebruikt om in een staat ‘tussen slapen en waken’ te komen waarbij je hersenen in een diepste staat van rust komen. Hierdoor kunnen de oude ervaringen en patronen een plek krijgen en positieve intenties en energie weer volop stromen. Je gaat dus diep ontspannen en vol nieuwe energie naar huis.

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 17 november 2023

Tijd: vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur.

Docent: Anita Tamming.

Kosten: € 49,50.

Locatie: Kleverlaan 9 in ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

AANMELDEN

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.