'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio en online lessen in meerdere stijlen van yoga!    >>

STRALA YOGA

Strala Yoga

Yoga met een vleugje Tai Chi.

Strala begint met een mindset die zegt “de beste manier om iets te bereiken is om te genieten van de weg ernaar toe”.  Het brengt de houdingen van yoga in beweging door middel van de wijsheden uit o.a. Tai Chi.

Het gaat niet om de houdingen of hoe iets moet, maar over wat een beweging voor jou doet. Je leert je ademhaling te verbinden met je lichaam. Je vertraagt en verzacht, zodat je bewuster kunt voelen en luisteren naar wat er in je lichaam gebeurt. Je laat stress los en vindt de rust om je eigen unieke flow te vinden. Kortom, een bewuste, duurzame manier van bewegen waar je van gaat stralen.

Wat ik misschien wel het mooiste vind aan deze manier van bewegen is dat het me heeft geleerd dat ik het waard ben om te genieten. Strala voelde voor mij als thuis komen bij meZelf. En er is geen begin en geen einde. Wat ik oefen op mijn mat, sijpelt door in mijn leven (en andersom). Mijn hoofd vindt steeds meer rust, mijn hart krijgt de ruimte, waardoor mijn lichaam ontspant en ik steeds krachtiger in het leven sta. Want uiteindelijk zit alles wat je nodig hebt al in jezelf, rustig te wachten tot jij al dat moois de tijd en ruimte geeft.

Oefen je mee?

Ingrid Verhagen

Strala Yoga

Tijdens de sluiting vanwege de Corona maatregelen bieden we de groepslessen uitsluitend online via een livestream aan. Kijk op het lesrooster voor deze lessen.

Wanneer:

  • Donderdagochtend van 10.30 tot 11.45 uur
  • Vrijdagavond van 18.45 tot 20.00 uur

Docenten: Ingrid Verhagen.

Kosten: zie tarieven.

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Klik STRALA LESSEN KLEVERLAAN om je aan te melden voor een Strala yogales. Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 06-11798789.