'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '
Selecteer een pagina

Mindfulness

Kom lekker tot jezelf bij een van de yogalessen.
Schrijf je nu in via het lesrooster.

Live in de studio meerdere stijlen van yoga!    >>

SUPER SUNDAY SPECIAL

Super Sunday Special – Yoga en Meditatie

Wat een prachtige combinatie; Anita Tamming en Mo Stipsen…..

Anita is een doorgewinterde professional als coach die je laat bewegen binnen je eigen Multi Dimensionale Systeem. Op basis van haar boek ‘De Leider ben je Zelf’ geeft ze je informatie waarmee je in beweging gaat komen met liefde voor je Zelf. Geen oordeel, geen poespas en zeker geen opsmuk, ze laat je kennis maken met jouw eigen Zijn en dat laat je bewegen naar een niveau wat aan spiritualiteit grenst. Deze spiritualiteit zit in jezelf en ze laat het pad gewaar worden hoe je daarmee kunt versmelten. Een openbaring….

Mo is de versmelting met zijn eigen uitdagingen die hij zonder problemen met je deelt. Waarom? Hij maakt dat mensen in zijn omgeving in aanraking komen met wat er meer is… De wijze waarop hij zonder gêne je meeneemt in zijn beleving maakt dat je er simpelweg niet meer omheen kunt, je eigen emoties en kwetsbaarheid komen aan de oppervlakte en dat mag er allemaal zijn!

Deze dag staat in het teken van humor, wijsheid en reflectie. In deze combinatie kan het niet anders dan dat je vol overgave (weer) een stap zet in je eigen richting, wat die richting dan ook is.

 

Praktische informatie Super Sunday Special

Datum: zondag 9 december.

Tijden:

Docenten: Anita Tamming en Mo Stipsen.

Kosten: zie prijzen.

Locatie: Kleverlaan 9 “Huis ter Kleef’, Haarlem.

Voor meer informatie kun je ons altijd een email sturen, of bellen naar: 023-5444034.